Obavijesti

Show

Komentari 1

Koji gaf: J. Collins se izlanula da će 'Umjetnik' dobiti Oscara

Koji gaf: J. Collins se izlanula da će 'Umjetnik' dobiti Oscara
4

Kao članica Akademije filmskih znanosti i umjetnosti i glumica je odlučivala o dobitnicima Oscara. Na pitanje tko će biti pobjednik otkrila je da je to film 'Umjetnik'

VIDEO

Kao najveći favorit za osvajanje prestižne nagrade za najbolji film na dodjeli Oscara u nedjelju spominje se film 'Umjetnik' (The Artist) redatelja Michela Hazanaviciusa. Iako je lista dobitnika zlatnog kipića strogo čuvana tajna, da to tako ne ostane 'pobrinula' se Joan Collins (78). Glumica se u srijedu 'izlanula' na Montblanc Vanity Fair zabavi na Bel Airu.

- Znam tko je pobjednik, ali neću vam reći - rekla je nekadašnja zvijezda 'Dinastije' komentirajući što misli tko će u nedjelju dobiti Oscara.

No članica Akademije filmskih znanosti i umjetnosti (AMPAS) tajnu je naposljetku ipak odala.

- Glasovala sam pa vam to ne bih smjela reći. Ali, mislim da se zove 'Umjetnik' - otkrila je za Entertainment Tonight glumica čiji je glas u svakoj kategoriji između ostalih članova Akademije filmskih znanosti i umjetnosti odlučivao o dobitnicima nagrade.

'Umjetnik' je dosad osvojio brojna priznanja

'Umjetniku' je pripalo deset nominacija za Oscara, a dosad je osvojio tri Zlatna globusa, jednu nagradu SAG (Screen Actors Guild) i sedam BAFTA nagrada. Filmski kritičar Chris Tookey film je nazvao 'djelom genija' te ga ocijenio duhovitim, sofisticiranim i originalnim. Radnja francuskog crno-bijelog nijemog filma smještena je u 1920-te godine u Hollywoodu.

Govori o zvijezdi nijemog filma Georgeu Valentinu koji ne pronalazi svoje mjesto u eri zvučnog filma. Njegove neuspjehe u karijeri zasjenila je ljubav prema Peppy Miller koja je glumica na vrhuncu karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu