Obavijesti

Show

Komentari 522

Lepa Brena priprema turneju po Hrvatskoj, kreće u Karlovcu

Lepa Brena priprema turneju po Hrvatskoj, kreće u Karlovcu
4

Nakon Karlovca, nastupit će u Osijeku. Slijede Čakovec, Split, Poreč, Makarska i Rijeka, a na kraju cijele priče na redu je i Zagreb, otkrili su iz Breninog tima

VIDEO

Najveća glazbena zvijezda bivše države Lepa Brena ove će godine nastupati diljem Hrvatske. Njezin prvi koncert bit će u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, 08. ožujka. Simboličan datum, Dan žena, bit će prilika da brojni poklonici njezine glazbe, a kako ona sama voli reći i energije, uživaju u najvećim zabavnim hitovima 80-ih godina, ali i u novim pjesmama koje hrvatska publika već jako dobro poznaje. Uoči nastupa u Karlovcu, Brena će u Zagrebu promovirati i svoj novi album s obradama najpoznatijih narodnih pjesama iz regije koji je snimila po želji svoje majke.

- Još od prošle godine, otkad je Brena nastupila u Zagrebu kao glavna zvijezda na proslavi rođendana kluba Shamballa, kontaktiraju nas stalno organizatori koncerata i menadžeri iz cijele Hrvatske. Interes za njezine nastupe je doista fascinantan pa smo ove godine odlučili posložiti jednu doista zabavnu priču. U finalnoj smo fazi ugovaranja datuma koncerata po cijeloj Hrvatskoj. Nakon Karlovca, namjera nam je na proljeće nastupiti u Osijeku. Početkom ljeta u Čakovcu, srpanj je predviđen za Split, Poreč i jednu veliku diskoteku na srednjem Jadranu. Kraj ljeta Makarska, a do kraja godine Rijeka i naravno finale cijele priče bit će u Zagrebu – rekli su nam iz Breninog tima. 

'Doista se neizmjerno veselim nastupima u Hrvatskoj'

Grad Karlovac je odabran za početak turneje jer su fanovi i organizatori koncerta iz toga grada bili doista najuporniji. Mnogi se i dalje sjećaju njezinih nastupa iz toga grada, sada već davne 1984. godine, prije točno trideset godina, kad je u istoj dvorani tijekom vikenda nastupala čak po dva koncerta dnevno – u 17 i u 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Doista se neizmjerno veselim nastupima u Hrvatskoj i poručujem mojoj vjernoj publici da od mene i dalje mogu očekivati ništa manje nego pravi spektakl veselih pjesama i nezaboravne zabave. Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo - poručila je Lepa Brena svojoj publici. Uz to odgovorila nam je na nekoliko kratkih pitanja.

Uskoro krećete na hrvatsku turneju, pa imate li nekakav poseban režim prehrane i vježbanja koji vam pomaže izvesti te zahtjevne i iscrpljujuće nastupe?

- Vodim računa o prehrani neovisno od toga nastupam li ili ne. Mislim da je potrebno biti odgovoran prema sebi i svom zdravlju, kako biste mogli davati svoj maksimum u profesiji kojom se bavite. Moj posao je specifičan i zahtjeva fizičku spremnost, pa samim tim moram voditi uredan život, koji podrazumijeva izbalansiranu prehranu, dovoljno sna i redovito vježbanje.

Pripremate li neko iznenađenje za predstojeću turneju?

- Svakako ću publici priuštiti nezaboravan ugođaj jer je prošlo mnogo vremena otkad se nismo družili. Želim da pjevamo zajedno, lijepo se zabavimo i da svi kućama odu vedri i u lijepom raspoloženju.

Publika vas često dariva nakon i tijekom koncerta. Znam da je teško odabrati najdraži dar, ali možete li nam navesti neku neobičnu ili simpatičnu zgodu koju ste doživjeli od fanova?

- Na prošlogodišnjem dočeku Nove godine u Beogradu, došao je momak iz Temišvara koji mi je donio ulje na platnu. Naslikao me prema jednoj mojoj fotografiji. Zaista sam ostala ganuta jer je sličnost nevjerojatna - rekla je Brena.

Što mislite o Severini i Rozgi? Jesu li one dostojne nasljednice vašeg trona?

- Svako treba biti unikat. Ne treba nitko naslijediti nikoga. Svako tko je po nečemu specifičan može ostaviti traga u umjetnosti. I ljepota je svakako u različitosti. Drago mi je vidjeti da se neko trudi napraviti pjesmu koju će ljudi voljeti - zaključila je pjevačica. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 522
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'