Obavijesti

Show

Komentari 330

Lepa Brena stabilno: Uspješno se oporavlja nakon operacije

Lepa Brena stabilno: Uspješno se oporavlja nakon operacije
4

Brenu su operirali u Ortopedskoj klinici u Lovranu nakon što se spotaknula i pala. Dok je čekala Hitnu, bila je shrvana, a muž Boba Živojinović ju je tješio i milovao

VIDEO

Mama je dobro i sve je pod kontrolom, kratko nam je rekao Stefan (22), sin Lepe Brene (53) i bivšeg tenisača Bobe Živojinovića (50). Mladić s bratom Viktorom (16) i tatom trenutačno boravi u apartmanu resorta u Novom Vinodolskom. Čekaju da se pjevačica oporavi kako bi zajedno nastavili putovanje.

Breni su u subotu operirali šaku u Ortopedskoj klinici u Lovranu. Kako doznajemo, operacija nije bila laka jer je pjevačica polomila sve koščice.

- Operacija je trajala sat vremena. Zbog težeg prijeloma desne palčane kosti koristili smo moderan i manje invazivan zahvat koji omogućuje raniji oporavak. Gips na desnoj ruci nosit će najmanje šest tjedana, a na lijevoj ipak nešto kraće. Iz bolnice bismo je trebali pustiti tijekom sljedećeg tjedna - rekao nam je ortopedski kirurg Hrvoje Mokrović.

Glazbenica je prekjučer slomila zglob na desnoj i lakat na lijevoj ruci na terasi hotela u Novom Vinodolskom. Krenula je na doručak u japankama i spotaknula se na prazan stalak od suncobrana. Izgubila je ravnotežu. Dok je padala, izokrenula je tijelo da ne završi na šiljku stalka. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se jako ozlijedila. Kako doznajemo, Brena je plakala od stravičnih bolova. Uz nju je bio suprug Boba koji ju je milovao po kosi i tješio u zagrljaju dok nije stigla Hitna pomoć.

Brenina glasnogovornica Ivana Ðorđević potvrdila je da pjevačica do daljnjeg neće nastupati. Folk diva već godinama ljetuje u Novom Vinodolskom.

Osoblje hotela ju je prije opisivalo kao ugodnu i druželjubljivu ženu, ali ove godine primijetili su da se promijenila. Iako je i dalje ljubazna, pjevačicu opisuju kao pomalo odsutnu, iscrpljenu i osorniju. Tako se najpoznatija pjevačica bivše Jugoslavije odbila fotografirati s obožavateljicom ispred hotela. No djevojci je ipak dala autogram. Obitelj Živojinović zbog posla je često razdvojena, ali jedanput na godinu idu na zajednički godišnji odmor.

- Ne volim cijele dane ležati na plaži. Rekreiram se kad god stignem pa sam tijekom boravka na Jadranu okusila čari ronjenja u lošinjskom akvatoriju. To želim što prije ponoviti. Nisam tip žene koja voli mirovati - rekla nam je Brena prošli tjedan. Prije ljetovanja u Novom Vinodolskom, dva mjeseca je provela putujući svijetom. Bila je na Tajlandu i na Maldivima.

Brena bez svog Bobe ne može zamisliti život

Pjevačica i bivši tenisač u braku su 23 sretne godine. Premda su ih mediji svako malo rastavljali, njihov dugogodišnji brak nikad nije bio ni poljuljan. Brena kaže da bez svojeg supruga ne bi mogla zamisliti život.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 330
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin