Obavijesti

Show

Komentari 16

Milijunski rođendani: Tek su prohodali, a slave kao veliki

Milijunski rođendani: Tek su prohodali, a slave kao veliki
12

Tamara Ecclestone kćeri Sophiji za prvi rođendan napravila je pravi mali zoološki vrt, Suri Cruise pokloni su stizali cijeli dan, a North West imala je svoj festival

VIDEO

North West

Kad je u lipnju prošle godine navršila jednu godinu, obitelj je za North West priredila raskošan tulum što je bilo i za očekivati. 

Instagram

Kći Kim Kardashian (34) i Kanye Westa (38) imala je svoj festival koji su nazvali 'Kidchella'. Proslavu je bila organizirana u domu Kourtney Kardashian i njezinog bivšeg partnera Scotta Disicka, a gosti su morali doći i posebno odjeveni. Mogla su i uživati u karaokama, raznim slasticama, ali i u vožnji na vrtuljku ili toboganu. 

Sophia Ecclestone Rutland

Kći Tamare Ecclestone (30) i Jaya Rutlanda (34) ove godine u ožujku proslavila je prvi rođendan. Slavni par za svoju je mezimicu u vrtu svog londonskog doma priredio pravi mali zoološki vrt. Sophia je tako imala priliku igrati se sa zebrama, ponijima, ovcama i psićima. Za svoju princezu roditelji su dali napraviti i dvorac od ružičastih balona čiji ulaz su krasila dva slova S. Djevojčica je uživala u igri sa šarenim balonima, a gosti su između ostalog, uživali u sladoledu u obliku medvjedića.

Instagram

Suri Cruise

Kao jedina kći Toma Cruisea (53) i Katie Holmes (36), Suri Cruise ima brojne privilegije. Tako su joj roditelji, kad je 2008. godine slavila drugi rođendan, organizirali proslavu vrijednu sto tisuća dolara, to jest 660 tisuća kuna. Imala je tortu na četiri kata, a dok je puhala svjećice oko nje je letjelo tisuću leptirića. 

Instagram

Za goste je kuhao slavni kuhar Wolfgang Puck, a Katie i Tom samo su za tortu izdvojili pet tisuća dolara, to jest 33 tisuće kuna. Imanje je bilo uređeno s hrpom cvijeća. Svečano se slavio i njezin osmi rođendan u travnju ove godine kad ju je majka iznenadila s hrpom ružičastih balona i poklona omotanih u ružičasti papir koje su dostavljači nosili u njihov dom u New Yorku. 

Jayden i Sean Preston

I Britney Spears (33) trudi se učiniti sve kako bi svojim sinovima rođendane učinila nezaboravnima. Pjevačica je Jaydenu i Seanu prošle godine u rujnu priredila tematsku zabavu čiji je motiv bio skateboard. Kako je osmogodišnji Jayden rođen 12. rujna, a devetogodišnji Sean 14., onda rođendan uglavnom slave zajedno. Častili su se s raznim slasticama. 

Instagram

Stella Spelling

Kad je Stella, kći Tori Spelling (42) i Deana McDermotta (48) navršila jednu godinu, rođendanska proslava postala je prava svečanost. Te 2009. godine, među gostima su bili i brojni poznati. Iako strani mediji stalno pišu o financijskim problemima ove obitelji, par je za svoju mezimicu priredio svašta. 

Djeca su mogla uživati u facepaintingu, zoološkom vrtu, zabavljali su se uz The Jumpitz, jedan od omiljenih dječjih bendova, organizirana je i vrtlarska stanica na kojoj se moglo saditi cvijeće, ali i dječja kuhinja u kojoj su djeca mogla pokazati svoje kulinarsko umijeće. 

Blue Ivy Carter

U siječnju prošle godine Beyonce (33) i Jay Z (45) itekako su se pobrinuli da njihova mezimica što spektakularnije proslavi drugi rođendan. Zbog kćeri, koja obožava životinje, unajmili su utočište ptica Jungle Island unutar zoološkog vrta u Miamiju  i priredili joj tematski party. Majka i kćer na proslavi su nosile tijare, a gosti su također mogli isprobati i čari facepaintinga.

Instagram

Mason Disick

Danas petogodišnji Mason Disick prvo je dijete Kourtney Kardashian (36) i Scotta Disicka (32) pa je proslava njegova prvog rođendana morala biti zauvijek zapamćena. Kourtney je zato organizirala tematski tulum s motivom karnevala, gosti su mogli uživati u zoološkom vrtu, vrtuljku te u puno ukusne hrane. Rođendanska torta u obliku vlaka bila je ukrašena balonima.  

Instagram

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...