Obavijesti

Show

Komentari 90

Najavili petu sezonu serije 'Živi mrtvaci': Daryl Dixon umire?

Najavili petu sezonu serije 'Živi mrtvaci': Daryl Dixon umire?
4

AMC je 'trailerom' pokazala kako će preživjeli zombi apokalipse udružiti snage s kanibalima da spase svijet. Fanovi najavljuju prosvjede ako zombiji pojedu junaka serije

VIDEO

Na kraju četvrte sezone junaci “Živih mrtvaca” napokon su stigli do toliko traženog skloništa Terminus. Iako su mislili da će ondje napokon predahnuti, prava borba tek ih čeka.

Peta sezona najgledanije serije u povijesti kabelske televizije počet će se emitirati u listopadu. TV kuća AMC pustila je “trailer” koji pokazuje da su stanovnici Terminusa kanibali. Ali preživjeli zombi apokalipse udružit će snage s njima kako bi spasili svijet. To jest morat će odvesti znanstvenika Eugenea Portera do Washingtona koji navodno nisu razorile horde živih mrtvaca.

Porter tvrdi da ima lijek protiv bolesti koja pretvara ljude u zombije. Producenti serije najavili su da će ubiti nekoliko glavnih junaka.

U medije je procurilo da bi to mogao biti omiljeni Daryl Dixon kojega glumi Norman Reedus (45). Obožavatelji su već počeli pisati peticiju protiv te odluke. Najavili su prosvjede i bojkot serije ako se producenti drznu baciti njihova omiljenog lika u ralje pomahnitalih nakaza željnih ljudskog mesa.

Fanovi su peticijom već jedanput spasili Darylov život. Trebao je umrijeti u prvoj sezoni. Glumac kojeg je proslavila uloga frajerčine sa samostrelom ima sina Mingusa (15) s manekenkom Helenom Christensen (45). Bili su u vezi pet godina, a raskinuli su 2003. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin