Obavijesti

Show

Komentari 9

Nicole Kidman: U Tajlandu su me na setu proganjali duhovi

Nicole Kidman: U Tajlandu su me na setu proganjali duhovi
3

I dan danas prolaze me trnci jer oko sebe osjećam duhove svih onih koji su tamo preminuli. Kad smo došli na samo mjesto bilo mi je još gore, otkrila je glumica

VIDEO

Eric Lomax bio je jedan od savezničkih vojnika koje su u Drugom svjetskom ratu zarobili Japanci. Tek je jedan od brojnih zatočenih koji je radio na tzv. 'pruzi smrti'. Bio je i u logoru, a o svojim je iskustvima napisao i knjigu. Prema knjizi 'The Railway Man' snima se film. Nicole Kidman (46) u filmu glumi Lomaxovu suprugu Patti, dok Erica glumi Colin Firth (53).

Glumačka ekipa morala je ići u Tajland zbog snimanja. Nicole se odlazak nije nimalo svidio jer su posjetili mjesto gdje je Lomax zatočen, mjesto gdje je prisilno radio do iznemoglosti. 

- Patti mi je pričala o tom mjestu. Rekla je da je grozno, da je jezivo. I dan danas prolaze me trnci jer oko sebe osjećam duhove svih onih koji su tamo preminuli - rekla je Nicole.

Premijera filma najavljena je za Silvestrovo. Kidman i dalje, godinu dana nakon prvog odlaska na set u Tajlandu, osjeća čudnu energiju kad samo priča o tome. Pattina priča o žrtvi koju su u tamo morali podnijeti njen pokojni suprug i brojni drugi, na Nicole je ostavila snažan utisak. 

- Ti su ljudi proživljavali nešto što nitko u životu ne bi trebao doživjeti. Ta žrtva je ogromna. Iako me sve to zaista plaši, drago mi je da je kodeks šutnje probijen i da će svijet čuti sve o strahotama rata - kaže glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin