Obavijesti

Show

Komentari 6

Obitelj je u strahu: Paris treba još nekoliko mjeseci terapije

Obitelj je u strahu: Paris treba još nekoliko mjeseci terapije
3

Obitelj je ljuta na policiju jer su Parisin pokušaj samoubojstva okarakterizirali kao poziv u pomoć, dok oni misle kako se radi o ozbiljnoj prijetnji za život tinejdžerice

VIDEO

Iako se pisalo da će Paris Jackson (15) nakon pokušaja samoubojstva u bolnici provesti mjesec dana, sada se čini kako će se taj boravak produljiti na čak nekoliko mjeseci. Kćer pokojnog Michaela Jacksona navodno je toliko zapala u depresiju da se njena obitelj boji kako joj je život u ozbiljnoj opasnosti. 

Američki TMZ piše da je obitelj ljuta na policiju jer su Parisin pokušaj samoubojstva okarakterizirali kao poziv u pomoć, dok oni misle kako se radi o ozbiljnoj prijetnji za život tinejdžerice te se boje kako bi ona mogla ponoviti nešto slično. 

- Paris se definitivno pokušala ubiti, a to nije bilo prvi put - rekao je izvor blizak obitelji, koji je vidio rane koje si je ona napravila po rukama i koje su očevici opisali kao stravične.

Ona je navodno i duboko zaglibila u svijet samoozlijeđivanja i njena stranica na Tumbluru prepuna je slika smrti, samoubojstva i rezanja. Na nekoliko fotografija prikazani su tinejdžeri koji si stavljaju pištolj u usta, a posebno je uznemirujuća slika koja pokazuje djevojku koja se reže škarama dok je na fotografiji napisano 'I f...... hate myself' (Jeb... se mrzim). 

Baš zbog svega toga izvori bliski obitelji tvrde kako je Paris bolje, ali da je i dalje u stadiju poricanja te da se odupire terapiji. Iako navodno više nema želju da se reže, liječnici upozoravaju obitelj da moraju otkriti razloge zbog kojih se uopće i počela samoozlijeđivati. Paris bi uskoro trebali prebaciti iz bolnice UCLA Medical Center u neku drugu bolnicu gdje bio mogla ostati čak tri mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor