Obavijesti

Show

Komentari 67

'Ja sam kolekcionar, objavit ću još 'fotki' i videa ako mi plate'

'Ja sam kolekcionar, objavit ću još 'fotki' i videa ako mi plate'
5

Anonimni korisnik internetskog servisa za razmjenu fotografija i videa, 4Chan, sada traži novac kako bi objavio još 'fotki' slavnih dama, a tvrdi da ima i eksplicitne videe

VIDEO

Više od 100 slavnih dama žrtve su hakerskog napada nakon kojeg su njihove golišave fotografije objavljene na internetu. Korisnik servisa 4Chan koji ih je objavio tvrdi da nije haker već samo kolekcionar.  

Anonimni korisnik na spomenutoj internetskoj stranici objavio je izjavu u kojoj je napisao kako je do nekih setova fotografija došao tako da je platio za njih u privatnoj dražbi koja je bila u petak i subotu. Počeo je dobivati zahtjeve da objavi fotografije, a neki su mu uplatili i oko 700 kuna na račun virtualne valute Bitcoina koja je postala popularna jer je teško pratiti transakcije. Zbog sve više zahtjeva više ne želi objavljivati meterijale besplatno, piše, jer ipak mu je trebalo puno vremena i rada kako bi nabavio fotografije, objavio ih i zameo svaki trag.

Dodao je da posjeduje i eksplicitni video Jennifer Lawrence (24) koji će objaviti ako mu korisnici doniraju dovoljno novca. 

Još nije poznato kako su uopće fotografije slavnih dospjele u tuđe ruke, ali za sad je najvjerojatnija teorija da je hakiran Appleov iCloud. 

Golišavim fotografijama ljepotica poput Lawrence, Kaley Cuoco (28) i Kate Upton (22) razveselili su se brojni obožavatelji, ali odvjetnici spomenutih dama su oštro osudili ovakvo kršenje privatnosti i dodali da će tužiti svakoga tko ukradene fotografije bude dijelio dalje objavljivao.

Korisnici 4Chana mogu anonimno objavljivati fotografije i videe na servisu, a ne trebaju se ni registrirati prije nego objave nešto ili komentiraju druge postove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu