Obavijesti

Show

Komentari 11

One D histerija - Obožavateljice napunile aerodrom da ih vide

One D histerija - Obožavateljice napunile aerodrom da ih vide
7

RAZOČARANE Nakon što dečki iz benda nisu zastali na aerodromu kako bi ih pozdravili, australske obožavateljice su se slomile i neutješno plakale satima

VIDEO

Najpopularniji tinejdžerski bend na svijetu One Direction stigao je na turneju u Australiju. Više od 200 obožavateljica kampiralo je na aerodromu u Adelaideu kako bi barem na sekundu vidjele svoje idole.

Dečki iz benda se zbog sigurnosnih razloga nisu smjeli zadržavati na aerodromu, ali većina djevojaka to nikako nije mogla prihvatiti. Padale su u nesvijest, vrištale, ridale i tješile jedna drugu kako je sve to samo jedan ružan san.

- Čekala sam ih više od 13 sati. Kako su mi to mogli napraviti? Zar ne znaju koliko ih volimo - upitala se ucviljena tinejdžerica koja se od šoka nije mogla ni dignuti s poda. Nakon što su vidjeli koji su kaos i rijeku suza izazvali, Britanci su se odmah oglasili na Twitteru.

- Oprostite nam što se nismo zaustavili u zračnoj luci prilikom dolaska. Rekli su nam da nije sigurno. U svakom slučaju, divan je osjećaj biti u Australiji - napisao je pjevač Harry Styles (19).

Iako One Direction nije dijelio autograme niti se fotografirao s euforičnim mnoštvom, pojedinim djevojkama bilo je dovoljno vidjeti njihove potiljke dok su ulazili u auto pa da se rasplaču od sreće.   

Nisu joj odgovorili: Slomila je psu vrat zbog One Directiona

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin