Obavijesti

Show

Komentari 28

One Direction - Film su prve pogledale čitateljice 'Coola'

One Direction - Film su prve pogledale čitateljice 'Coola'
3

Lana, Tina, Nina, Marija i još 24 čitateljice časopisa 'Cool' bile su na pretpremijeri 3D filma “One Direction: This Is Us”. Prve su vidjele film o svojim idolima i uživale

VIDEO

Magazin ‘Cool’ je svojim čitateljima poklonio pretpremijeru 3D filma “One Direction: This Is Us” u zagrebačkom Cineplexxu. Dvadeset i sedam djevojaka došlo je iz cijele Hrvatske kako bi prve vidjele film o svojim idolima.

- Obožavam taj bend već dvije godine. Svi dečki, osim što lijepo pjevaju, odlično izgledaju - rekla je Lana (15) iz Pakraca dodavši da redovito čita ‘Cool’. Učenica drugog razreda gimnazije, zahvaljujući svom omiljenom teen magazinu, u Zagreb je iz Slavonije povela još tri prijateljice.

- Počele su slušati One Direction zbog mene. Anji se sviđa Harry Styles, a Sari je slatki Louis Tomlinson - kaže Lana. Nada se da će One Direction uskoro doći u Hrvatsku jer bi, kako kaže, sve dala da ih uspije gledati i slušati uživo.

- Već imam ušteđen novac od krizme. Čuvam ga kako bi mogla ići na koncert - istaknula je Slavonka.

Tina Buljan (16) i Nina Putinja (16) došle su su iz Istre, a u tome ih nije mogla spriječiti ni jaka kiša koja je padala po putu.

- Stalno lajkamo njihove pjesme na Facebooku, a najveći san nam je da svu petoricu upoznamo - dodale su. Najbolja im je pjesma “Best song ever”, a draga im je i “What makes you beautiful”.

Mariji (16) iz Suhopolja najzgodniji član benda je Niall Horan. Kaže da je očarana time što su dečki prirodni, veseli i dobri. Željele bi da su i momci u Hrvatskoj poput njih. I Kristina Grgos (16) iz Virovitice oduševljena je filmom i načinom života svojih idola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu