Obavijesti

Show

Komentari 33

'Otac sve ovo gleda s neba, u donjem rublju i s pivom u ruci'

'Otac sve ovo gleda s neba, u donjem rublju i s pivom u ruci'
6

Nakon što je dobio Oscara Matthew McConaughey u govoru zahvale spomenuo je majku, braću, pokojnog oca te suprugu Camilu koja mu je čestitala poljupcem

VIDEO

Kao što su kladionice i predvidjele, Matthew McConaughey (44) nagrađen je Oscarom u kategoriji najboljeg glumca za svoju izvedbu muškarca oboljelog od AIDS-a u filmu 'Dobri dileri iz Dallasa'. Iskrenim pobjedničkim govorom uspio je nasmijati i dirnuti publiku u Dolby Theatru. 

- Želim se zahvaliti Bogu koji je moj život obogatio raznim mogućnostima - započeo je Matthew, koji je u govoru spomenuo svoju obitelj, majku koju je poveo na dodjelu te pokojnog oca. 

- Hvala mojoj obitelji. Želio bih se zahvaliti i ocu koji sve ovo sad zasigurno promatra s neba u donjem rublju i s pivom u ruci. Tata, ovo je za tebe, ti si me naučio kako da postanem muškarac - rekao je Matthew u podužem govoru. Nije zaboravio spomenuti ni dvojicu starije braće koje jako poštuje. 

- Svemu tome naučila nas je moja majka koja je ovdje večeras - istaknuo je pobjednik koji je jedva suzdržavao suze dok se zahvaljivao supruzi Camili Alves, njihovim sinovima Leviju (6), Livingstonu (2) i četverogodišnjoj djevojčici Vidi. 

- Vas četvero ste ljudi za koje sam najviše želio da budu ponosni na mene - zaključio je glumac u svom govoru, a supruga ga je nagradila poljupcem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin