Obavijesti

Show

Komentari 31

Ovo ne žele da znate: Prljave tajne iz zvjezdanih domova

Ovo ne žele da znate: Prljave tajne iz zvjezdanih domova
5

Iako se život između svoja četiri zida trude sakriti od javnosti, zvijezdama to često ne uspijeva zbog brojnih članova osoblja koji često medijima odaju njihove tajne

VIDEO

Mariah Carey 

Dok se pod svjetlima reflektora pretvara u divu, prema riječima njezinog osoblja, Mariah Carey (45) kod kuće navodno često konzumira alkoholna pića. Čak toliko, da se ne može sama odjenuti pa joj u tome pomažu njezini asistenti. 

George Clooney

Iako se prošle godine napokon oženio, Georgea Clooneyja (54) i dalje prati glas velikog zavodnika. No prema riječima njegovih zaposlenika, holivudski glumac kod kuće je potpuno drugačiji. Navodno često podriguje i ispušta čudne zvukove, pa ga zaposlenici nazivaju odvratnom svinjom. 

Tom Cruise

Za razliku od kolege Clooneyja, Tom Cruise (53) je navodno opsjednut s čistoćom te ima veoma stroga pravila u svom domu koji uvijek mora biti besprijekoran.

Christina Aguilera

S partnerom Matthewom Rutlerom pjevačica organizira seksi nedjelje što znači da njih dvoje taj cijeli dan po kući hodaju goli. Kad nije gola, Christina Aguilera (34) voli oblačiti seksi kostime, tvrdi njezino osoblje. 

Britney Spears

'Prljaviju' tajnu od Christine ima njezina kolegica Britney Spears (33). Pjevačica navodno u ormariću pored kreveta drži velik broj seksi igračaka. Osim toga, njezini zaposlenici kažu i da je jako neuredna. U njezinom krevetu često pronalaze na pola pojedene hamburgere i slično. 

Miley Cyrus

Kontroverzna pjevačica poznata je po ljubavi prema životinjama. Posjeduje nekoliko kućnih ljubimaca, no nije ih dresirala. Osoblje Miley Cyrus (22) kaže da psi nikada nisu naučili nuždu obavljati vani, pa cijelo vrijeme moraju čistiti za njima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...