Obavijesti

Show

Komentari 48

Ovo niste znali: Kovrčava Sue - narkomanka i alkoholičarka

Ovo niste znali: Kovrčava Sue - narkomanka i alkoholičarka
5

Pozdrav svima, ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo napamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste baš to očekivali, kaže Alisan

VIDEO

U filmu 'Kovrčava Sue' iz 1991. Alisan Porter (33) imala je glavnu ulogu . Rijetkima se Alisan nakon tog filma nije 'zavukla pod kožu'. Kao i mnogi koji su se poput nje u Hollywoodu proslavili dok su još bili djeca, Alisan se nakon te uloge morala pomiriti s time da u svijetu šoubiznisa za nju nema puno mjesta.

Zbog nedostatka posla u filmu, Alisan se okušala i kao pjevačica, no ni tu nije baš ostvarila neviđeni uspjeh. Nije znala kako se nositi s neuspjehom i malo pomalo počela je sve dublje tonuti u pakao ovisnosti.

- Pozdrav svima, ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo napamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda - napisala je Alisan na svom blogu Lil' Mamas .

VIDEO

Porter, koja danas ima dvoje djece s Brianom Autenriethom te živi sretnim obiteljskim životom, kaže da od 28. listopada 2007. nije taknula alkohol ni ikakve droge. Ponosna je što je 'čista'. Kaže da joj je život u jednom trenutku postao preintenzivan i nije se znala s time nositi.

- Kao i svaki ovisnik počela sam se moliti Bogu, u kojeg nisam vjerovala, da mi pomogne. Nije mi pomogao. Nakon što sam shvatila da me ne čeka ništa pozitivnog, nazvala sam majku i rekla joj što je na stvari. Nakon toga četiri godine sam bila u programu, odlazila na sastanke ovisnika i polako, ali sigurno postala normalna i zdrava osoba - napisala je Alisan.

VIDEO

Kaže kako ima dana kad poželi piti i drogirati se, no ne čini to jer zna da je djeca trebaju i zbog njih želi uvijek biti zdrava i pomoći im kako god će to biti potrebno.

- Imam novi život, udala sam se, rodila, kupila novu kuću i promijenila sve podove. Nova sam osoba i sviđa mi se što sam postala - kaže 'Sue'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin