Obavijesti

Show

Komentari 31

Peta Wilson odlučila odmoriti od glume, sada prodaje gaćice

Peta Wilson odlučila odmoriti od glume, sada prodaje gaćice
1

POSTALA DIZAJNERICA Peta Wilson, koja se proslavila ulogom Nikite, otvorila je prvu trgovinu u kojoj prodaje ručno rađeno prozirno seksi rublje koje sama dizajnira

VIDEO

Kolekcija gaćica glumice Pete Wilson (42) nedavno se počela prodavati u Kaliforniji, a uskoro bi mogla postati ozbiljna konkurencija Victoria’s Secretu.

Wilson se pohvalila da je svaki par gaćica ručno napravila od rastezljivih materijala koje nabavlja u cijelom svijetu, od Indije pa do Pariza i Bugarske. Iako je marka Wylie Wilson na tržištu tek godinu dana, dizajn rublja mnoge je oduševio, pogotovo jer je drugačiji i nije raskošan kao onaj Victoria’s Secreta. 
O australskoj glumici i njezinoj kolekciji rublja pisali su gotovo svi modni časopisi, uključujući i Vogue. 

Krajem prošle godine Peta je prvu kolekciju počela prodavati u robnim kućama u Kaliforniji. Želja joj je, kaže, otvoriti lanac trgovina, a voljela bi, osim gaćica, dizajnirati i grudnjake te kupaće kostime. 


- Posljednjih godina nisam puno glumila pa sam odlučila pokrenuti svoj biznis. Za dizajniranje ove kolekcije inspirirala me je pjesma grupe Florence and the Machine ‘Dog Days Are Over’ i knjiga ‘Oh, na koja ćeš mjesta sve ići’ - kaže seksepilna Peta Wilson. 
Dodala je kako je kolekciju nazvala Wylie jer je to izvedenica francuske riječi “wiles” koja znači nešto mistično i čarobno.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin