Obavijesti

Show

Komentari 20

Odbila se skinuti, izbacili je iz showa, sad je uzor mladima

Odbila se skinuti, izbacili je iz showa, sad je uzor mladima
6

Magdalena Roman (22) odbila se skinuti za fotosession zbog čega ju je žiri izbacio iz showa. Otkrila je da je u životu puno toga radila, no ne želi se probijati golotinjom

VIDEO

Imate vrlo lijepo lice, ali tijelo 40-godišnjakinje. Hitno morate smršavjeti, rekla je Magdaleni Joanna Krupa (32), bivša manekenka i članica žirija poljske inačice 'Top modela'. 

Magdalenu Roman (22) članovi žirija nazvali su poljskom Daryl Hannah. Ipak, to nije bilo dovoljno da dogura do finala showa. Lijepa plavuša se, naime, odbila skinuti za fotosession i žiri ju je zbog toga odlučio izbaciti iz showa. 

- Bog ti je dao veliku ljepotu, a ti je ne želiš iskoristiti, već umjesto toga radiš nepotrebne probleme - rekla je Joanna Magdaleni kad je ova rekla da se ne želi razgolititi. 

Primjer je djevojkama u Poljskoj

Iako se u 'Top modelu' nije uspjela probiti i ostvariti karijeru, Magda je zbog svog postupka postala nacionalna heroina u Poljskoj. Djevojkama diljem države pokazala je da golotinja nije jedino 'oružje' kojim se mogu poslužiti ukoliko žele uspjeti. 

- Nije mi žao što sam odbila fotografirati se gola. U životu sam svašta radila i ne bojim se posla - kratko je komentirala Magdalena te dodala kako se nije prijavila u show da bi pozirala gola. 

'Nije svakome san da se slika gol!'

Krupa je pak u poljskim medijima dobila negativne komentare. Prebacuje joj se što ne shvaća da nije svakome san da se skine i pokazuje golo tijelo cijelom svijetu. 

Magda je 178 centimetara visoka i teška 63 kilograma. Obim grudi joj je 78, struka 67 i bokova 96 centimetara. Osim što bi voljela nositi revije poznatih dizajnera i snimati editorijale za modne časopise Magda ima i druge strasti. Voli kuhinje, putovanja i glazbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...