Obavijesti

Show

Komentari 104

Pravo lice Beyonce: Procurilo više od 200 neretuširanih fotki

Pravo lice Beyonce: Procurilo više od 200 neretuširanih fotki
4

Ovo nije prvi put da je L'Oreal na meti zbog uljepšavanja njenih fotografija. Još 2008. pisalo se da su joj izbijelili kožu. Na meti je 2013. godine bio i H&M

VIDEO

Više od 200 neretuširanih Beyonceinih (33) fotografija sa snimanja L'Orealove kampanje iz 2013. godine objavljeno u četvrtak na internet stranici 'The Beyonce World'. 

Fotografije su pokazale manje nepravilnosti na njezinoj koži, kao što su problemi s aknama s kojima se bori svaka druga žena. No njezini fanovi očito nisu mogli podnijeti da njihov idol ipak nije tako savršen kako se čini na prvi pogled. Fotografije su uklonjene ubrzo nakon što su i objavljene, a razlog su upravo brojni ružni komentari koji su se pojavili. Na stranici su se i očitovali o tome. 

- Zbog prezira BeyHivea, Beyonceinih fanova, fotografije smo ipak maknuli. Ne želimo izazivati rat između obožavatelja. Neki komentari koje smo vidjeli pod fotografijama su zbilja grozni. Ne želimo imati veze s tim. Samo smo željeli pokazati da je naša kraljica prirodna ljepotica, a u isto vrijeme i obična žena - poručili su.  

No ipak je bilo i onih koji se nisu slagali s negativnim komentarima. 

- Jesam li ja jedina koja misli da Beyonce ne izgleda strašno na ovim neretuširanim fotografijama? I dalje izgleda bolje od mene u većini dana - napisala je Beyonceina obožavateljica. 

Ovo nije prvi put da je L'Oreal na meti zbog uljepšavanja njenih fotografija. Još 2008. pisalo se da su joj izbijelili kožu.

U svibnju 2013. godine i H&M se našao na meti jer su joj u reklamnoj kampanji smanjili obline. 

Beyonceine neretuširane fotografije može pogledati OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu