Obavijesti

Show

Komentari 87

Gibsonova kći iz filma 'Patriot' iznenada je umrla u 21. godini

Gibsonova kći iz filma 'Patriot' iznenada je umrla u 21. godini
7

Skye McCole Bartusiak preminula je u subotu. Pronašao ju je dečko. Pretpostavlja se da je imala epileptični napad. Najpoznatija je po ulozi Susan iz filma 'Patriot'

VIDEO

Tijelo mlade glumice Skye McCole Bartusiak pronašao je u subotu njen dečko. Pretpostavlja se da je glumica, stara 21 godinu, preminula od epileptičnih napada. 

- Mislimo da je imala napadaj i da se ugušila, a nikog nije bilo da joj pomogne - rekla je Helen McCole Bartusiak, majka preminule. Dečko ju je pronašao kako sjedi u krevetu u stanu, koji je odmah pored njene obiteljske kuće u Texasu. Bolničari Hitne pomoći pokušavali su je oživjeti punih 45 minuta, ali nisu uspjeli. Prošlih nekoliko godina napadi su bili prestali, ali vratili su se i Skye je cijeli prošli tjedan imala epileptične napadaje, dodala je Helen. 

Skye, najpoznatija po ulozi Susan, kćeri Mela Gibsona (58) u filmu 'Patriot', cijeli život borila se s epilepsijom.

Rođena je u Houstonu, a živjela je sa svojim roditeljima Helenom i Raymondom.

Bartusiak je imala samo sedam godina kada je dobila ulogu u 'Patriotu', a osim uz Gibsona glumila je i s Charlize Theron (38) u 'Cider House Rules', te uz Michaela Douglasa (69) u 'Don’t Say a Word'.

Osim manjih uloga u filmovima Skye je gostovala i u serijama poput '24', 'Izgubljeni', 'Doktor House', 'Firestarter 2: Rekindled', 'Don't Say A Word' i 'Blonde'. 

Glumila je i u predstavi 'The Miracle Worker', koja se prikazivala dva tjedna, uz Hilary Swank (39). 

Od prijateljice se na društvenim mrežama oprostila dječja glumica Abigail Breslin (18) koja je objavila njihove fotografije iz djetinjstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin