Obavijesti

Show

Komentari 1

Prošlo je 29 godina: Gdje su danas glumci iz serije 'Alf'?

Prošlo je 29 godina: Gdje su danas glumci iz serije 'Alf'?
5

Rijetki ne znaju za Alfa, izvanzemaljca koji je slučajno sletio u dom obitelji Tanner, koja ga je odlučila zadržati kao malo nestašnijeg člana obitelji

VIDEO

Srce i duša serije bio je Alfov tvorac, glas i lutkar – Paul Fusco. On je u počecima sa svojim likom pokušao pogurati granice pa tako Alf u pilot-epizodi pije pivo s mladim sinom obitelji koja ga je udomila. 

Također, tijekom serije je često naglašavao svoju ljubav prema jednom jelu – mačkama, koje su uobičajeno jelo na njegovom rodnom planetu Melmacu.

Max Wright (72) utjelovio je glavu obitelji Tanner, tatu Willieja. On je bio inovativan i jako su ga zanimali  izvanzemaljski oblici života. Iako se pojavljivao u prvoj i drugoj sezoni „Prijatelja“ kao menadžer kafića Centra Perk i zaradio nominaciju za nagradu Tony svojom ulogom u predstavi 'Ivanov', karijera mu je nakon prestanka emitiranja 'Alfa' krenula nizbrdo. Od 1995. godine boluje od limfoma, a ima dvije opomene za vožnju u alkoholiziranom stanju.

Anne Schedeen (66) je igrala njegovu suprugu Kate Tanner, majku dvoje djece s ponekim sumnjama o tome treba li Alfa zadržati u kući, ali ga je naposljetku zavoljela. I njezina je karijera nakon Alfa krenula nizbrdo, a jedna od zapaženijih uloga joj je ona detektivke Peggy Fraser u seriji „Sutkinja Amy“. 

Prema glasinama, 64-godišnja Anne je trenutno dekoraterka koja u slobodno vrijeme podučava glumce iz komedija.

Liz Sheridan (86) je igrala gospođu Ochmonek, nespretnu susjedu Tannerovih. Iako je uvijek budno pratila događanja u kući svojih susjeda, ipak nekako nije uočila Alfa. Liz se vjerojatno sjećate kao Seinfeldove urnebesne mame Helen, koju je tumačila nekoliko godina u 90-ima. Pojavljivala se u serijama poput „Empty Nest“, „Blossom“ i „Brojevima“, a bavi se i sinkroniziranjem. Postoji još jedna zanimljivost vezana uz Liz, naime, bila je zaručena za neprežaljenog Jamesa Deana od 1952. godine, a kasnije je napisala knjigu o njihovoj romansi zvanu „Dizzy and Jimmy“. Iako je ljubav trajala samo godinu dana, Sheridan ju opisuje kao „čaroliju prve ljubavi za oboje“.

Andrea Elson (46) utjelovila je 16-godišnju Lynn Tanner i nakon „Alfa“ nije imala nijednu zapaženiju ulogu. Međutim, na setu je upoznala svog sadašnjeg supruga Scotta Hoppera koji joj je donosio scenarije. Andrea je bolovala od bulimije u drugoj sezoni serije, ali trenutno je zdrava i sretna.

Benji Gregory (37), odnosno Ben Hertberger je utjelovio dječaka Briana Tannera. Nakon „Alfa“ glumio je u tri televizijska filma i završio svoju glumačku karijeru davanjem glasa krtici Edgaru u crtanom filmu „Once Upon a Forest“. U međuvremenu je Ben diplomirao na umjetničkoj akademiji u San Franciscu.

Paul Fusco je bio Alfov tvorac, lutkar i davao mu je glas. Alfovu lutku je stvorio 1984. godine kada je po kući njome živcirao svoju obitelj i prijatelje. Fusco je nakon „Alfa“ stvorio i producirao dvije animirane serije: „Alf: The Animated Seris“ i „Alf Tales“. Između 1996. i 2001., Alf se mnogo puta pojavljivao na televiziji, uključujući popularne emisije „The Soup“ i „Hollywood Squares“. U kolovozu 2012., Fusco je potvrdio da je Sony Pictures Animation otkupio prava na Alfa i pokazao interes za snimanje jednog filma s njim, što znači da možda još nismo vidjeli sve od najdražeg nam izvanzemaljca!

Ne propustite seriju „Alf“ koja se u velikom stilu vraća na male ekrane od 30. studenog u 19:55 na RTL Kockici!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin