Obavijesti

Show

Komentari 62

Ramazzotti je 'lud' za svojom dvostruko mlađom suprugom

Ramazzotti je 'lud' za svojom dvostruko mlađom suprugom
4

Pjevač se na pauzi od turneje opustio i prošetao Rimom sa svojom suprugom Maricom, sedmomjesečnim sinom Gabrijelom i kćeri Raffaelom Marijom

VIDEO

Talijanski pjevač Eros Ramazzotti (52) trenutačno je na europskoj turneji na kojoj promovira svoj 13. studijski album, “Perfetto”.

Sad je u Milanu, a s njim je i cijela obitelj. Supruga Marica (27) ne ispušta ga iz vida, a Eros se opušta u šetnji gradom s njom, kćeri Raffaelom Marijom (4) i sedmomjesečnim sinom Gabrijem Tulliom.

- Marica me spasila od samoga sebe. Ne zaljubljujem se olako, ali ona me začarala - rekao je o supruzi Eros, koji se vjenčao s Maricom prošle godine u Milanu. 

Na novom albumu posvetio joj je pjesmu 'Che tempo che fa'. Iako je prešao 50., žene ga obožavaju, a Marica pazi da mu obožavateljice ne dosađuju previše. Talijanska manekenka mu je druga supruga, a sa švicarskom manekenkom Michelle Hunziker (38) ima kćer Auroru Sophie (19).

Nakon što obiđe Europu pjevač planira nastaviti promovirati album na svjetskoj turneji.

- Ovaj je album kruna moje 25-godišnje karijere, ali nisam još spreman za mirovinu - rekao je Eros, koji je otkako je na sceni prodao više od 55 milijuna albuma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin