Obavijesti

Show

Komentari 11

Sate prije smrti Williams je u čarape trpao satove i novac

Sate prije smrti Williams je u čarape trpao satove i novac
5

Prema showu 'Autopsy: The Last Hours Of', koja će se večeras emitirati na Channelu 5, glumac je zadnje sate svog života proveo u paranoidnom ludilu

VIDEO

U kolovozu 2014. Robin Williams pronađen je mrtav, a ubrzo je potvrđeno da je počinio samoubojstvo. 

Prema dokumentarnom filmu 'Autopsy: The Last Hours Of...', izvješće obdukcije pokazalo je da je imao nedijagnosticiranu demenciju zbog koje je vjerojatno patio od nesanice te anksioznosti. Sve to moglo bi objasniti i njegovo paranoidno ponašanje nekoliko sati prije nego što se odlučio na tragičan čin.

Dan prije smrti, Robin je bio uvjeren da s njim nešto nije u redu, pa je 'guglao' lijekove. Oskarovac, kojemu je bila dijagnosticirana Parkinsonova bolest, svoju zbirku satova i novac strpao je u čarape i nosio prijatelju na čuvanje. Ovu zanimljivu činjenicu otkrila je njegova supruga Susan Schneider. 

- To pokazuje da je patio od paranoje. Paranoične osobe mogu vjerovati da im netko ili nešto prijeti - govori se u dokumentarcu. 

U filmu, koji rekonstruira posljednje sate života slavnog komičara, doktor Richard Shepherd objašnjava kako je vjerojatno demencija krivac za Williamsove paranoidne ispade što može objasniti trenutke zbunjenosti te otežan proces donošenja odluka. 

Osim toga, u emisiji se otkriva da je Robin očistio kupaonicu od krvi nakon što je prerezao žile. Prema nalazima krvi 24 sata prije smrti glumac nije uzimao droge i alkohol. Williams si je prvo htio prerezati žile, a kad nije u tome uspio, život je okončao tako što se objesio. Preminuo je u 64. godini. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...