Obavijesti

Show

Komentari 435

Silikonske blizanke: Recite što hoćete, lijepe smo i znamo to

Silikonske blizanke: Recite što hoćete, lijepe smo i znamo to
2

PLASTIK FANTASTIK Beograđanke Tijana (23) i Sanja (26) ne vole prirodan izgled i zato su na estetske zahvate potrošile čak 10.000 eura. Nedavno su i pozirale gole

VIDEO

Tri puta su povećavale grudi. Sad imaju osmicu. Prestale su brojiti koliko puta su korigirale usne, pa ni ne znaju koliko kubika silikona imaju u njima.

Iako izgledaju kao blizanke, Tijana Đuričić i Sanja Jojić su rođakinje. Obje studiraju na visokoj poslovnoj školi u Beogradu i dijele ljubav prema plastičnom izgledu. Unatoč tome što su ih srpski mediji prozvali zastrašujućim silikonušama, djevojke su ponosne na umjetna tijela jer im se, kažu, ništa prirodno ne sviđa. Tijana se također voli i skidati, a nedavno je pozirala bivšem dečku koji je te fotografije prosljedio na internet. 

- Nije me briga što drugi misle. Za dobrim konjem prašina se diže. Sebi sam najljepša, a oni koji me blate očito su ljubomorni jer su nezadovoljni sobom. Podupiru me obitelj i prijatelji, a muškarci me opsjedaju gdje god se pojavim - hvali se Tijana, koja se počela operirati čim je postala punoljetna. 

Dodaje da ni ona ni Sanja nisu sponzoruše jer si sve plaćaju same. Tijana je godinama bila plesačica u egzotičnim klubovima u Srbiji i inozemstvu. Sav honorar potrošila je na operacije, ali ni to joj nije bilo dovoljno pa su joj pomogli i roditelji. Mama domaćica i tata koji radi u beogradskoj tvrtki navodno joj plaćaju podstanarski stan. Tijana još ne razmišlja o nalaženju posla jer se, kaže, posvetila samo učenju. 

Istom kirurgu išla je i njezina rođakinja Sanja. Obje su stavile umetke u jagodice, smanjile nos, bez ekstenzija u kosi ne izlaze iz kuće, a tamne oči zamijenile su plavim lećama. Iako njihov izgled mnoge plaši, Tijana ističe da još nisu potpuno zadovoljne. Poslije zimskih praznika povećat će i stražnjice.

Svaka će zahvat platiti 4000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 435
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...