Obavijesti

Show

Komentari 69

Špiček zakuhao, Gretiću je prekipjelo, a Ivani zagorjelo

Špiček zakuhao, Gretiću je prekipjelo, a Ivani zagorjelo
4

Ivana Bobić je ispala iz showa 'Tri, dva, jedan-kuhaj'. Ona je, baš poput Tomislava i Duške, morala pripremiti tri bifteka, jedan dobro, jedan slabo i jedan srednje pečen

VIDEO

Avanturi je došao kraj. Sretna sam i zadovoljna sa svim što sam postigla i do kuda sam došla. Dobili ste od mene i suze i smijeh, nisam ništa glumila i sretna sam radi toga, kazala je Ivana. 

- Presudilo je to što je Ivana najmanje ispunila zadatak. Sva njezina tri komada su ostala pretjerano sirova i nije dobila tri, čak niti dva načina pečenja - objasnila je Željka odluku žirija. 

U troboju je završio cijeli žuti tim i to zato što su u kapetanskom tjednu skupili manje bodova od crvenih protivnika. 

Posljednji dan kapetanskog tjedna žiri je kandidatima zadao nekoliko recepata. Ivana i Martina su radile piletinu na kijevski i gratinirani krumpir, Tomislav i Karolina radili su janjeći rack s raguom od boba i slanine i pireom od celera, a Duška i Anja voćnu krostatu. Špiček i Duška su bili zaslužni da kuhanje prođe u dobroj atmosferi, uz dalmatinsku pjesmu i gitaru. Njih dvoje su zapjevali, Tomislav zasvirao, a Gretić prosvirao i uzeo im gitaru.

„Vrapče ti je deset kilometara niže. Ja bih bio sretan da svaki drugi dan tamburaši zasviraju. Ja sam takav po prirodi“, poručio je Špiček bijesnom Gretiću koji ne voli zezanciju u kuhinji. „Ako Špiček misli da treba biti ležeran, neka bude ležeran. Ja znam što ja mislim. 

Čuo sam pjesmu i gitaru za koje u vremenskoj odrednici od devedeset minuta nema mjesta. Ne želim ulaziti u to kako on vodi svoju kuhinju, ja znam kako ja vodim svoju kuhinju. U mojoj kuhinji se ovo ne bi dogodilo“, rekao je Gretić, a javila se i Duška koja je pronašla rješenje za njegovu mrzovolju. „Moramo ga ponovno oženit“, rekla je. Do ponedjeljka se to sigurno neće dogoditi, ali nas zato na početku sljedećeg tjedna očekuju nove zgode i nezgode naših kuhara amatera. Tko će prvi izgubiti živce u novom tjednu, doznajte već u 21 sat na RTL Televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin