Obavijesti

Show

Komentari 28

Stefan Kapičić: Gandolfini i ja skupa smo pili šibensku rakiju

Stefan Kapičić: Gandolfini i ja skupa smo pili šibensku rakiju
4

Zvijezda nove sapunice ‘Zora dubrovačka’ Stefan Kapičić, u ekskluzivnom baru u Los Angelesu, upoznao je pokojnoga J. Gandolfinija s kojim je nazdravljao rakijom

VIDEO

Beograđanina Stefana Kapičića gledatelji su zavoljeli u ulozi Nikše Ivanova u “Larinu izboru”, a od ove jeseni imat će ga priliku gledati i u ljubavnoj drami “Zora dubrovačka”, koja kreće na Novoj TV. Lik koji glumi, potpuno je, kaže, drukčiji od Ivanova. Zbog nove uloge odgodio je povratak u Ameriku, gdje je počeo stvarati svjetsku karijeru.

- Ovo je sasvim drukčija uloga od svih likova koje sam dosad imao prliku glumiti. Radi se o pravom izazovu za svakoga glumca jer je lik jako kompliciran. Radujem se što ću nakon dvije godine raditi nešto novo i stvarati potpuno drukčijeg muškarca, Rocca Sorga - kaže Kapičić i dodaje da će ta serija, u kojoj igra jednu od glavnih uloga, biti pravo osvježenje s odličnim likovima i zapletima koji su temeljeni na stvarnim događajima.

''Zora dubrovačka' uvući će vam se pod kožu, obećavam'

- Gledatelji mogu očekivati adrenalinsku injekciju. ‘Zora dubrovačka’ će vam se odmah uvući pod kožu. Obećavam - siguran je Kapičić. Serija se počela snimati početkom srpnja na lokacijama u Zagrebu i Dubrovniku. Iako je glumačka ekipa dane provodila pod uzavrelim dalmatinskim suncem, a Dragan Despot se “kuhao” pod vojničkom odorom, Kapičić takvih problema nije imao.

- Za sada sam snimao na jednoj specifičnoj lokaciji vezanoj za moj lik, a on po scenariju nije imao takvih problema. Uskoro ću i ja snimati u Dubrovniku, a moj lik je izuzetno specifičan i nema nikakvih veza s ratom i uniformiranjem. Njegova linija je izvan svih tih događanja - objašnjava glumac kojeg mnogi smatraju jednim od najseksi glumaca na našim prostorima.

'Zadovoljan sam karijerom i vraćam se u Hollywood'

- Da ne budem lažno skroman, naravno da mi laska ta titula, osobito kad znam koliko mi je jaka konkurencija -kaže Stefan.

Iako je glumio u više holivudskih serija, uključujući “24”, “Zakon brojeva”, “The Event”, “The Unit”, Kapičić skromno opovrgava da ga u Hollywoodu sad već dobro znaju i ne zamara se nagađanjima hoće li jednog dana biti novi Sean Connery.

- Hahahahaha! Ma znaju me moji agenti i kasting direktori. Ostalo je još u domeni ‘jednog dana možda’. Inače sam jako zadovoljan svime što sam napravio u Los Angelesu i nadam se da ću nastaviti započeto u najjačoj industriji na svijetu. Surađivao sam s fantastičnim glumcima i igrao predivne likove. O tuđim karijerama ne razmišljam jer svatko ima svoj put - zaključuje. No činjenica da se družio sa samim vrhom holivudske elite je neosporna. S Mirandom Viđak zalazio je u omiljeno okupljalište zvijezda Dan Tana, gdje je paparazzima ulaz strogo zabranjen, i tamo upoznao pokojnog Jamesa Gandolfinija.

'S Gandolfinijem sam se družio nekoliko puta, bio je sjajan'

- Koliko sam ga uspio upoznati, bio je sjajan čovjek, jednako koliko i velik glumac. On je nama spontano prišao jer je dobro poznavao našeg prijatelja. Naručili smo šibensku travaricu, koja je tamo ekskluziva. Poslije smo se nekoliko puta vidjeli i uvijek fino zabavili - prisjetio se Kapičić. Iako je trenutačno poslovno vezan za Hrvatsku, planira se vratiti u L.A.. Nakon što snimi “Zoru dubrovačku” i još dva filma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge