Obavijesti

Show

Komentari 26

Tamara: Za Božić bih htjela da tata i mama opet budu zajedno

Tamara: Za Božić bih htjela da tata i mama opet budu zajedno
4

Bogatašica će Božić provesti u Los Angelesu s majkom Slavicom, sestrom Petrom i njezinim suprugom Jamesom. Žali za danima kada su slavili Božić s Berniejem

VIDEO

Kći čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea (82), otkrila je svoju božićnu želju za koju je svjesna da se ipak ne može ostvariti niti kupiti novcem. Tamara Ecclestone (28) za Božić bi više od svega ponovno željela vidjeti svoje roditelje zajedno. Bogatašica je bila slomljena kada su joj se roditelji rastali prije tri godine. Još veći šok doživjela je kada joj se otac ovo ljeto oženio 46 godina mlađom Brazilkom Fabianom Flosi (35) u njihovoj kući u švicarskom Gstaadu u kojoj je nekada s roditeljima i sestrom Petrom (23) provodila Božiće.

Poput tisuće Britanaca čiji su roditelji rastavljeni, bogatašica je morala odlučiti s kim će provesti Božić.

- Postoji sebičan dio mene koji želi da budu zajedno. Uzrujala sam se kada sam razmišljala s kim ću provesti Božić. Uvijek smo imali obiteljski Božić. Zbog toga se bilo teško nositi s tim. Volim Božić. Svi moji Božići tijekom odrastanja su bili nevjerojatni. Bili bi u Švicarskoj u snijegu i išli skijati u popodnevnim satima. No vremena su se sada promijenila. To je tužno. Kada su se rastali teško sam se nosila s tim. To je bila velika promjena, a ja se ne nosim dobro s promjenama - požalila se bogatašica koja nije bila ocu na vjenčanju iz lojalnosti prema majci.

Dodala je da je za nju bio veliki šok vidjeti oca s drugom i priznala da je ipak sretna jer je svjesna da su njezini roditelji sretniji sada kada su daleko jednog od drugog.

Nakon prekida s dečkom Omarom Khyjamijem u srpnju, Tamara je ove godine odlučila provesti Božić u Los Angelesu sa sestrom Petrom (23), njezinim suprugom Jamesom Stuntom i majkom Slavicom. 

- Neću vidjeti tatu, ali sigurna sam da ćemo se vidjeti kada se vratim. Nakon godine koju sam imala, lijepo je pobjeći za promjenu. Želim tradicionalni Božić kakve smo i mi imali, ali u Los Angelesu. Petra i ja smo na ljeto uzele poduku iz kulinarstva jer sam stvarno željela naučiti peći. Nisam još imala priliku kuhati za nekoga, tako da je sada pravo vrijeme za to - rekla je. 

Komentirala je da joj je otac jako velikodušan što se tiče poklona.

- Prošle godine mi je kupio prtljagu jer zna koliko volim putovati. Kada sam bila dijete vodio me u šoping kako bih kupila odjeću za Božić. Ove godine bih htjela još jednog psića. Želim čivavu. Već imam dvije, pa bih htjela trećeg mušketira. Zovu se Frankie i Duke. Moja sestra kupuje najbolje poklone na svijetu. Daruje mi odjeću ili torbe -  izjavila je bogatašica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala