Obavijesti

Show

Komentari 82

Trostruko ubojstvo u Americi: Ubijena i manekenka iz Srbije

Trostruko ubojstvo u Americi: Ubijena i manekenka iz Srbije
5

Tragedija se dogodila u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini, u domu dečka tragično stradale 19-godišnje manekenke Mirjane Puhar koja je rodom iz Sremske Mitrovice

VIDEO

Bivša zvijezda showa 'America's Next Top Model', Mirjana Puhar, i njezin dečko u utorak su okrutno ubijeni. Među žrtvama je i njihov prijatelj.

Tragedija se dogodila u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini, u domu dečka 19-godišnje djevojke koja je inače rodom iz Sremske Mitrovice, piše TMZ.

VIDEO

Izvor blizak ovoj tragično preminuloj djevojci potvrdio je da je upravo ona jedna od žrtava. Tijela je pronašao njihov prijatelj koji je u kuću ušao nakon što je čuo dva pucnja. Pozvao je policiju. Nije uočio i treću žrtvu, no rekao im je da je svugdje po kući razbacan novac. Njezin dečko Jonathan Alvarado imao je 23 godine, a treća žrtva je 21-godišnji Jusmar Gonzaga - Garcia, Jonathanov prijatelj i cimer.

Mirjana je bila sudionica 21. sezone showa 'America's Next Top Model' koja se prikazivala prošle godine. Bila je eliminirana u 10. epizodi. U vezi s Jonathanom bila je samo nekoliko mjeseci. Policija je zasad uhitila 19-godišnjeg Emmanuela Jesusa Rangela, a sumnja se da su žrtve otprije poznavale ubojicu.

Kako piše TMZ, policija ubojstva povezuje s drogom.

Mirjana je 1995. godine rođena u Sremskoj Mitrovici,  a s obitelji se iz Srbije u SAD preselila za vrijeme sukoba na Kosovu. Prvo su živjeli u New Yorku nakon čega su se preselili u Sjevernu Karolinu. Majka joj je radila u jednom restoranu, a otac je bio električar. Mirjana, koja je zbog problematičnog ponašanja školu napustila već sa 16 godina, oduvijek je željela biti manekenka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin