Obavijesti

Show

Komentari 17

Browna ostavila cura: Vidjela dokaz da se druži s Rihannom

Browna ostavila cura: Vidjela dokaz da se druži s Rihannom
3

Fotografije su dokaz kako je pjevačica još uvijek bliska s bivšim dečkom koji ju je 2009. brutalno pretukao. Pjevača je zbog ljubovanja s Rihannom ostavila djevojka

VIDEO

Nakon što su Rihanna (24) i Chris Brown (23) u ponedjeljak navečer viđeni kako se strastveno ljube u jednom noćnom klubu u New Yorku, u javnost su procurile i fotografije snimljene tijekom burne večeri. Na jednoj od njih se R&B pjevač nalazi iza njezinih leđa dok na drugoj ona gleda u njega, a on je pažljivo promatra. Fotografije su dokaz kako je pjevačica još uvijek bliska s bivšim dečkom koji ju je 2009. brutalno pretukao.

Prema tvrdnjama očevidaca, bivši ljubavni par ludo se provodio na plesnom podiju te ljubio i grlio prije nego su nestali daleko od očiju znatiželjnika. Rihanna se u klubu pojavila pet minuta nakon što je Chris stigao s prijateljem. Iako su sjedili za odvojenim stolovima, Chris je navodno odmah došao do nje. Skinuo je majicu i počeo plesati za nju nakon čega su počeli plesati zajedno. 

Dan nakon noćnog provoda, zabavljao se s Rihannom u njezinoj hotelskoj sobi i istog tog dana susreo se i sa svojom sadašnjom djevojkom Karrueche Tran. Ubrzo nakon toga Karrueche se na Twitteru pohvalila kako ju je Brown iznenadio buketom bijelih ruža zbog čega su je njezini pratitelji i prijatelji na toj društvenoj mreži počeli ismijavati i komentirali kako se opet spetljao s Rihannom.

Takvi komentari i objavljene fotografije su ipak utjecali na Karrueche pa je već sljedeći dan ostavila pjevača.

- Veza Karrueche i Chrisa bila je na tankom ledu već neko vrijeme, a nakon što je nedavno snimljen s Nicole Scherzinger u noćnom klubu i zatim s Rihannom odlučila ga je ostaviti - tvrde izvori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski