Obavijesti

Show

Komentari 39

Zadnje objave zvijezda: Ovo su napisali netom prije smrti

Zadnje objave zvijezda: Ovo su napisali netom prije smrti
13

Kao svojevrsni spomenar, profili na društvenim mrežama pokojnih zvijezda postoje i dan danas, stoga još uvijek možemo vidjeti što su napisali netom prije smrti

VIDEO

'Oinka oinka oinka, zašto ste još budni', napisala je pokojna pjevačica Amy Winehouse 22. srpnja 2011. godine. Već sljedeći dan, 27-godišnja Amy je umrla. To joj je bila prvo objava od veljače te godine. Njen otac je nedavno otkrio da je Amy saznala da je trudna prije smrti.

PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:33

Smrt Coryja Monteitha potresla je mnoge, a osobito njegove kolege iz hit serije 'Glee'. Manje od 24 sata prije nego što se predozirao, glumac je objavio duhovitu reakciju na film 'Sharkando': 'O, pa to je tornado morskih pasa'.

PIXSELL

Paul Walker , koji je poginuo u prometnoj nesreći, u posljednjoj objavi na Twitteru promovirao je svoj posljednji film 'Brzi i žestoki 7' te napisao: 'Dečki se vraćaju. Hoćete li biti spremni?'. Uz riječi, objavio je i fotografiju sebe s Vinom Dieselom i Tyreseom Gibsonom.

PA/Pixsell

Legendarni glumac Robin Williams , koji si je oduzeo život u 63. godini, svoje posljednje objave na Twitteru i Instagramu posvetio je svojoj kćeri Zeldi Rae Williams (26), kojoj je čestitao rođendan.

'Sretan rođendan gospođici Zeldi Rae Williams. Napunila je četvrt stoljeća, ali će uvijek biti moja malena curica. Volim te', napisao je glumac, a uz čestitku je objavio fotografiju na kojoj u naručju drži malenu Zeldu. Samo 11 dana nakon toga, Robin se ubio.

Instagram

Leonard Nimoy, najpoznatiji kao 'Spock' iz serijala 'Zvjezdane staze', napisao je dirljivu poruku pet dana prije nego što je umro u 84. godini od posljedica bolesti pluća.

'Život je kao vrt. Postoje savršeni trenuci, ali nisu sačuvani, osim u sjećanju. Živi dugo i uspješno (LLAP)', napisao je Nimoy pet dana prije smrti.

PA/Pixsell

Posljednja objava južnoafričke manekenke Reeve Steenkamp je za naježiti se. Reevu je 2013. godine na Valentinovo ubio dečko, paraolimpijac Oscar Pistorius (28).  Manekenka je dan prije smrti napisala: 'Čime iznenaditi svoju ljubav sutra????' Reeva je imala 29 godina.

Twitter
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu