Obavijesti

Show

Komentari 59

Golišava 'doktorica Meredith': Ispod bijele kute nema ništa

Golišava 'doktorica Meredith': Ispod bijele kute nema ništa
4

Glumica Ellen Pompeo, koja je utjelovila liječnicu Meredith Grey u hit medicinskoj seriji, razgolitila se za naslovnica časopisa Entertainment Weekly i oduševila

VIDEO

Ellen Pompeo (45) osvanula je na naslovnici časopisa Entertainment Weekly gotovo gola. Glumica najpoznatija po ulozi dr. Meredith Grey u hit seriji 'Uvod u anatomiju' ogrnula se samo liječničkom kutom, dok na nogama ima crvene cipele s visokom petom. 

Povodom skorašnje primjere 12. sezone serije 'Uvod u anatomiju', Ellen je dala intervjuu u kojem je obožavatelje podsjetila da će serija biti jednako dobra i bez glavnog muškog lika, Dereka Shepharda kojeg glumi Patrick Dempsey (49). 

- Scenaristi su inspirirani odlaskom važnog lika. To je jedini način da se serija nastavi - kazala je Ellen te dodala da joj negodovanje fanove zbog odlaska Shepharda pada 'jako teško zbog ega' te kako je malo povrijeđena što ljudi smatraju da ona sama ne može 'nositi' seriju. 

Osim Pompeo, i druge glumica iz serije katkad pokažu svoju senzualnu stranu, koju rijetko imaju prilike pokazati u seriji. 

Katherine Heigl (36), koja je glumica dr. Izzie Stevens do 2012. godine, na Instagramu se nekad prisjeti svojih golišavih 'fotki' iz časopisa, a svojim tijelom se pohvalila i dr. Arizona Robbins, odnosno glumica Jessica Capshaw (39). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin