Obavijesti

Show

Komentari 48

Zvijezde meksičkih sapunica postale silikonske seks-bombe

Zvijezde meksičkih sapunica postale silikonske seks-bombe
9

Erika Buenfil, najpoznatija po ulozi Marisol, proslavila je 50. rođendan. No i njezine kolegice, poput Verónice Castro i C. Islas izgledaju zanosnije nego prije 20 godina

VIDEO

Kolege mojih godina igraju ljubavnike djevojaka od dvadesetak godina. Nama predbacuju višak kilograma, zrelost. Poželjno je da muškarac ima bore, a one kod nas predstavljaju problem. Imperativ ženske estetske savršenosti nemilosrdan je i u svijetu telenovela, rekla nam je u ekskluzivnom intervju Erika Buenfil , zvijezda meksičke telenovele “ Marisol ”.

Glumica je proslavila 50. rođendan. Mnogi će se složiti da izgleda bolje nego ikad, no da se njezino lice promijenilo od snimanja serije prije 18 godina.

VIDEO

- Njegujem se, ali nisam pobornik estetskih operacija. Držim do svojeg tijela, zdravlja i prehrane. Cijeli život sam fizički aktivna te u prehrani imam mnogo povrća i voća - rekla nam je tada Erika koja ima devetogodišnjeg sina Nicolása. Odgaja ga sama, a tek nekoliko godina nakon njegova rođenja priznala je da je otac djeteta sin bivšeg meksičkog predsjednika Ernesta Zedilla.

Najveća transformacija vidljiva je na Verónici Castro, koju svi pamte kao siromašnu i neuglednu Rosu Garciju u telenoveli “Divlja ruža” 1987 . Danas ima 62 godine i gotovo je neprepoznatljiva. Njezin nos posve je drugačiji, kao i obrazi te jagodice, a i lice je posve bez bora. Navodno je i grudi povećala. Jedino što je ostalo isto je frizura. I dalje nosi natapiranu kosu i šiške.

VIDEO

Potpuno neprepoznatljiva je i glumica i pjevačica Laura Flores koju pamtimo iz “Marisol” i iz “U ime ljubavi” . Glumica koja će uskoro proslaviti 50. rođendan izgleda poput 20-godišnjakinje. Operirala je nos, jagodice, usta i grudi. Ove se godine nakon samo pet mjeseci braka rastala. To joj je bio treći brak, a ima i četvero djece. Operacije nije priznala, kao ni njezine kolegice.

VIDEO

Mlađe izgleda i Claudia Islas (68) koju svi pamte kao zločestu Amparo iz serije “Marisol” . Nazivali su je meksičkom Brigitte Bardot, a danas djeluje više kao žena-mačka s plastičnim licem. Inače je Claudia bila žrtva velike prijevare u Meksiku te je ostala bez svojeg novca.

I Esmeralda, odnosno Leticia Calderón, izgleda drugačije nego u seriji koja ju je proslavila 1997. godine . I ona sve više sliči na ženu-mačku

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija