Obavijesti

News

Komentari 263

Čudesno se borio tri godine: Umro dječak rođen bez mozga

Čudesno se borio tri godine: Umro dječak rođen bez mozga
4

Nickolas Coke bolovao je od rijetkog stanja zbog kojeg djeca umru ubrzo nakon rođenja. On je protiv svih pravila s osmijehom na licu dokazao da može puno više

VIDEO

Dječak (3) iz Kolorada rođen je bez mozga, a nakon tri godine čudesne borbe umro je.  Nickolas Coke bolovao je od rijetkog stanja, anencefalije, koje karakterizira odsutnost velikog dijela mozga, lubanje i vlasišta. 

Iako većina djece u ovakvoj situaciji umre ubrzo nakon rođenja, Coke je svima pokazao da se može boriti s teškom bolešću. Njegova obitelj kaže da je živio nevjerojatan život.

Coke nije mogao govoriti, jesti ni hodati, ali njegova obitelj vjeruje da je dječak sazrijevao i fizički i psihički

- Nikad nije bio spojen na bilo kakve aparate, cijevi ili bilo što slično, rekla je njegova baka Sherri Kohut i dodala da ih je naučio svemu, ljubavi i tome kako biti obitelj. 

Baka je s unukom bila u trenutku kada je umro. Rekla je da je dječak samo prestao disati nakon što je cijelo jutro imao poteškoće. Liječnici su ga pokušali oživjeti, ali kada nisu uspjeli ni nakon tri pokušaja proglasili su ga mrtvim.

Posljednjih dana dječak je bio dobro raspoložen i uvijek nasmijan. Obitelj se uvijek trudila da dječaka što više vodi izvan kuće, pa su često odlazili na izlete u zoološki vrt, kao i na kampiranje. 

Inače, anencefalija je stanje koje pogađa jedno na 10 tisuća rođene djece, a vjeruje se da djeca s tim stanjem nisu u stanju misliti ili imati emocije. Coke nije mogao govoriti, jesti ni hodati, ali njegova obitelj vjeruje da je dječak sazrijevao i fizički i psihički.

- On je bio naš junak jer je pokazao snagu, uvijek ćemo ga pamtiti, zaključila je dječakova baka, a prenosi Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa