Obavijesti

News

Komentari 554

Hajrudina (8) su doveli u Pariz, ali Ibra nije našao vremena...

Hajrudina (8) su doveli u Pariz, ali Ibra nije našao vremena...
12

Ni nakon dva dana odgađanja nogometaš Zlatan Ibrahimović nije se susreo s bolesnim Hajrudinom koji ga želi upoznati. Bez ispunjene želje vratio se kući...

VIDEO

Nakon što mu je nedavno na sarajevski aerodrom donijela potpisani dres Zlatana Ibrahimovića, humanitarka Thea Rekić od medija je krila da je ona u stvari došla da teško oboljelog Hajrudina Kamenjaša (8) odvede u Pariz na susret sa Zlatanom. Teško oboljelom dječaku Hajrudinu Kamenjašu iz Vareša posljednja želja je da upozna Zlatana. 

Thea ima humanitarnu udrugu za pomoć djeci, pomogla je liječenje velikog broja djece iz BiH u Njemačkoj gdje se družila i s Hajrudinom. Pokrenula je akciju spajanja Zlatana i Hajrudina. Uz uvjet da isključe medije, Thea je s jednim bosanskim nogometašem i sa menadžmentom PSG-a, organizirala karte za utakmicu PSG-Lorient te susret sa Zlatanom. Kako je ispričala, nogometaš iz BiH je platio karte za avion i smještaj, Thea ostale troškove, i s Hajrudinom i njegovom majkom Amelom su se zaputili u Pariz. Na raspolaganju su imali vozača PSG-a koji ih je odveo na utakmicu gdje je trebao biti i Zlatan koji zbog ozljede nije igrao, ali nije ga bilo. Naredna dva dana zakazali su im nekoliko termina za susret, ali se Zlatan ni na jednom nije pojavio. 

Družili se s vozačem PSG-a

Prvu večer vozač ih je odveo na utakmicu PSG-Lorient za koju su im dali VIP karte, pa su utakmicu gledali iz VIP lože

- Utakmica počinje (PSG-Lorient 4:0 op.a.), igrači izlaze, ali nema Zlatana! Zove nas naš nogometaš koji kaže da je večer prije Zlatan povrijedio koljeno i da ne igra, ali da je on zamolio jednog prijatelja da dođe po Hajrudina poslije utakmice i odvede ga do Zlatana. Hajrudin je uživao gledajući - ispričala je Thea.

Na poluvremenu je uslijedio šok: javljaju joj da Zlatan nije došao na utakmicu i da dođu ujutro na trening. Hajrudina su pozvali u fun shop da izabere što želi. Vozač je došao u 9.30 sati, odveo ih na teren, ali među igračima nije bilo Zlatana. Kazali su im da je kod fizioterapeuta pa da odu obići grad s vozačem te da će ih zvati oko 14 sati. Prošlo je 16 sati, bolesni dječak je bio sve umorniji.

- Čekanje prelazi već sve granice. Vozač je odmah pozvao PSG i kazao im da ovo stvarno nema smisla, mali nije dobro i mi ne možemo dozvoliti da spava u autu. Vozač mi daje telefon, a glas s druge strane mi se ispričava i savjetuje da pođemo do hotela, a da će oni pokušati što je u njihovoj moći. Oko 20 sati ponovo razgovor vozača s istom osobom nakon kojeg nam vozač pognute glave govori kako mora ići, ali da je u slučaju Zlatanovog poziva za 10 minuta u hotelu - ispričala je Thea u ispovijesti za "Slobodnu Bosnu"

Zlatan igrao tenis sa Đokovićem?

Kazala je da je dodatno razočarenje uslijedilo nakon što su im javili da je Zlatan taj dan igrao tenis s Novakom Đokovićem uz prijenos na TV-u.

- Bili smo kivni, da li je moguće da smo ga čekali cijelo vrijeme, a on igra tenis?! Majka je bila razočarana i osjećala se poniženo. Hajrudin je istu večer poslije spavanja bio raspoložen i pjevao nam. Nismo željeli da se oneraspoloži, pa smo ga izvele u šetnju - kazala je Thea. 

Do susreta nije došlo ni dan poslije, iako su svi očekivali da će se iz auta pojaviti Zlatan. Pojavio se samo vozač koji im je utovario stvari u automobil i odvezao ih do aerodroma. 

'Vozaču je bilo neugodno, on nam se ispričavao'

- Vozaču je bilo neugodno i stalno je govorio: Sorry, sorry, sorry…Prije rastanka, Hajrudin je vozaču dao crtež za Zlatana i zamolio ga da mu uruči, a pismo za Zlatana je imala i Hajrudinova majka. Vozač je suznih očiju obećao da će uručiti pismo i crtež, zagrlio Hajrudina. Opraštao se od nas kao da smo mu članovi obitelji - kazala je Thea.

Zamolila je ipak sve da ne osuđuju Zlatana, uz nadu da nije do njega.

- Zlatane, još uvijek nije kasno da pokucaš na vrata Hajrudinu i kažeš ‘Zdravo Hajrudine, ja sam Zlatan i otkako sam čuo za tebe mislim na tebe svaki dan’ (to je kazao u video-poruci i napisao na dresu op.a.) Da, Zlatane, tad bi bio Zlatan još uvijek i za mene i za sve ostale - poručila mu je Thea.

>>> 'Puno te volim': Zlatan poslao svoj dres bolesnom Hajrudinu


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 554
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)