Obavijesti

News

Komentari 211

Iznenađenje: Evo ti podsjetnik da ne zaboraviš zašto te volim

Iznenađenje: Evo ti podsjetnik da ne zaboraviš zašto te volim
3

Dok nikoga nije bilo Karlovčanka Ana je svojem Tinu na auto zalijepila desetke ljubavnih poruka. Uskoro su ga susjedi počeli zvati i govoriti da odmah izađe

VIDEO

Žuti, crveni, ružičasti i bijeli papirići prekrili su cijeli Renault. Svako tko je u petak prošao karlovačkim kvartom Grabrik morao je zastati, fotografirati automobil i iščitati poruke.

Ljubavne poruke bile su namijenjene vlasniku, Karlovčaninu Tinu (24). Ne proganja ga tajna obožavateljica nego mu je ljubavno iznenađenje priredila njegova djevojka Ana (20). Na šarene papiriće mu je napisala zašto ga sve voli i onda mu to zalijepila po automobilu. “Volim te jer mi poklanjaš ljubav svaki dan”, “Volim te jer si mi dokazao da nisu svi muškarci isti” te mnoge druge porukice iznenadile su mladoga Karlovčanina, ali razveselile su i mnoge prolaznike.

Radio Mrežnica

- Nisam niti slutio da će me iznenaditi. Susjedi su me ujutro počeli zvati i govoriti mi da idem pogledati auto. Nisam niti slutio, auto je bio sav šaren. Svaki papirić je imao poruku. Bilo je ugodno čitati ih, no morao sam ih skinuti jer sam ujutro išao na tehnički pregled vozila. No sve sam ih spremio i imat ću ih vremena još jednom pročitati - oduševljen je Tin.

- Samo sam ga htjela iznenaditi, no na malo posebniji način. Nisam niti slutila da će to doći do javnosti. Tijekom trogodišnje veze izmijenili smo mnogo nježnih gesta, no nikad ovakvu. I on je mene slično iznenadio i na autu mi ostavio ružu - kaže Ana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 211
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.