Obavijesti

News

Komentari 53

Na dan suprugova sprovoda saznala je da će dobiti dijete

Na dan suprugova sprovoda saznala je da će dobiti dijete
4

Sedam godina Royce i Kristy pokušavali su začeti. Pet dana nakon umjetne oplodnje Royce je poginuo, a na dan sprovoda Kristy je saznala da je trudna

VIDEO

Nakon sedam godina pokušavanja da dobiju dijete, Kristy Kircherner spoznaja da je trudna ostavila je gorak okus. Naime, da je u drugom stanju otkrila je na dan kad je pokopala supruga Roycea koji je poginuo u prometnoj nesreći. 

Royce je stradao u strašnom sudaru samo desetak minuta vožnje od njihova doma u Queenslandu. Bilo je to pet dana nakon što je Kristy obavila umjetnu oplodnju za koju su štedjeli tri godine. 

- Trudna sam, ali to nisam željela reći na ovaj način - kaže Kristy u videu na YouTube kanalu 'ConcieveABaby' na kojemu su ona i Royce objavljivali šaljive snimke vezane uz pokušaje da dobiju dijete.

'Dijete je moj razlog da živim'

- Ovo dijete je moj i Royceov san i moj je razlog da živim - kaže Kristy koja je svojem nerođenom djetetu dala ime Pacey.

Kazala je kako je tijekom pogreba razmišljala o tome da objavi da je trudna. 

- Bilo je jako teško odlučiti kada je on pokraj mene u lijesu. No to je bio jedini put da mogu objaviti zajedno s njime da ćemo dobiti dijete - rekla je, piše Daily Mail.

Dobri ljudi za Kristy prikupljali pomoć

Još je nevjerojatnije da su samo dva tjedna prije Royceove smrti otkazali njegovo životno osiguranje, a ona je prestala raditi. Iako je bez primanja, ima veliku podršku, a putem Facebook stranice prikuplja sredstva kako bi platila velike rate za oplodnju i sprovod. U samo 22 dana prikupila je više od 16.000 dolara. 

- Hvala svima, ovo je fantastično. Nadala sam se samo stotinjak dolara za gorivo i namirnice. Naći ću način da maleni Pacey osjeća prisutnost svojeg oca koji je, nadam se, negdje duboko u sebi znao da ćemo ipak dobiti dijete - poručila je Kristy.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela