Obavijesti

News

Komentari 3

Nije stigao izmaći: Žrtvovao se i spasio prijateljicu od kamiona

Mladi se heroj nije stigao skloniti od kamiona jer je ono malo vremena što je imao potrošio na to da gurne prijateljicu u stranu. Da nije uspio, ona bi sad bila pokojna

VIDEO

Kameron Howell-Meeker, petnaestogodišnjak iz okolice Milwaukeeja, potvrdio je u utorak da pravi vitezovi itekako postoje. Hrabri je mladić u posljednji trenutak spasio prijateljicu Ellie Fielder (17) od jurećeg kamiona i završio u bolnici s teškim ozljedama jer nije ostalo dovoljno vremena da spasi i sebe, prenose američki mediji.

Slomio zdjelicu i oštetio kralježnicu: Čekaju ga brojne operacije 

Udarac je bio toliko silovit da je mladić napravio tri premeta u zraku, pa premda je u četvrtak otpušten iz bolnice, čeka ga cijeli niz zahtjevnih operativnih zahvata jer mu je pri padu slomljena zdjelica i oštećena kralježnica.

On je moj heroj, da ga nije bilo, bila bih mrtva, rekla je Ellie Fielder, koja se prisjetila kako ju je prijatelj zgrabio za ruku i gurnuo u stranu

Uz to su mu stradali koljena i ligamenti, pa liječnici vjeruju da će ponovo moći hodati za mjesec dana ako oporavak protekne idealno. Ne bude li to slučaj, u kolicima bi mogao provesti punu godinu.

- On je moj heroj, da ga nije bilo, bila bih mrtva - rekla je novinarima Ellie Fielder, koja se prisjetila kako ju je prijatelj zgrabio za ruku i gurnuo u stranu samo koji trenutak uoči udara.

Liječnici potvrdili: Ellie ne bi preživjela takav udarac

Da takve sitnije i krhke građe ne bi preživjela potvrdili su i liječnici, koji su i obitelji mladog heroja kazali kako je prava sreća što je Kameron izrastao u mladića visokog 190 centimetara jer osoba nižega rasta danas ne bi disala.

Policija je u međuvremenu uhitila vozača kamiona Coreyja Brownleeja, te je utvrdila da je vozio pijan. Čeka ga suđenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.