Obavijesti

News

Komentari 179

Stajala u vjenčanici i gledala kako joj policajac ubija muža

Stajala u vjenčanici i gledala kako joj policajac ubija muža
5

Anthony se posvađao s taksistom ispred hotela. Policajac, van dužnosti, ih je pokušao razdvojiti. Mladoženja je napao i njega pa je posegnuo za pištoljem

VIDEO

Anthony Bruno (26), vatrogasac iz Kansasa, ubijen je 1. prosinca prošle godine nakon što se posvađao s vozačem taksija ispred hotela u kojem je planirao provesti svoju prvu bračnu noć. Anthonyja je ubio policajac koji te večeri nije bio na dužnosti. Tragičnom događaju svjedočila je supruga Stephanie stojeći na pločniku ispred hotela još uvijek u vjenčanici. 

Anthony i Stephanie su se vjenčali 30. studenog u krugu obitelji i bliskih prijatelja, piše Daily Mail. Nakon večere u jednom restoranu uputili su se taksijem u hotel Marriott Muehlbach gdje su planirali provesti noć. Nisu ni slutili kakav će tragičan ishod imati vožnja.

Naime, par se posvađao s taksistom oko šest dolara. Nasilni vozač Ahmed Alomari, uputio je seksistički komentar gospođi Bruni. Anthony je udario vozača, a sve su snimile hotelske nadzorne kamere.

Policajac Donald Hubbard (42) radio je te noći u hotelu kao stražar. Pokušao je razdvojiti muškarce, no nije mu uspjelo. Na drugoj snimci se vidi kako Hubbard pokušava smiriti pijanog Anthonyja koji se potom potukao i s policajcem. 

- Ne sjećam se koliko me puta udario, ali počelo mi se mračiti pred očima. Nastavio je udarati sve dok nisam počeo gubiti svijest. Mislio sam kako neće prestati sve dok me ne ubije. Bio sam u strahu za svoj život - rekao je policajac koji je posegao za oružjem i ispalio dva hica.

Anthony je od posljedica pucnjave te noći umro u bolnici. Sudac nije podigao optužnicu protiv policajca. S njegovom odlukom ne slaže se obitelj Bruno koja je tužila Hubbarda. Tvrde da policajac nije smio nasrnuti na Anthonyja jer nije bio na dužnosti niti je bio upućen u cijeli tijek događaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u