Obavijesti

News

Komentari 284

Učenici u autobusu maltretirali ženu (68): 'Ružna si i debela'

Učenici u autobusu maltretirali ženu (68): 'Ružna si i debela'
4

Nakon što je video u samo nekoliko dana pogledalo preko 3 milijuna ljudi, korisnici interneta odlučili su pokazati Karen da ima dobrih ljudi i skupili joj novac za odmor

VIDEO

Na You Tubeu je objavljen desetominutni video u kojem učenici vrijeđaju pratiteljicu iz New Yorka, Karen Klein (68) koja je s njima putovala u busu. Nakon objave snimka, koji je u nekoliko dana pogledalo više od 3 milijuna ljudi,  Karen je dobila veliku moralnu, ali i novčanu pomoć.

Naime, učenici su joj, između ostalog, rekli da je ružna i debela. Jedan od učenika izjavio je da joj se obitelj ubila jer nisu htjeli biti u njezinoj blizini, čime je aludirao na najstarijeg sina nesretne žene koji se ubio prije deset godina. Iako je Karen rekla učenicima da je bolje, ako nemaju nešto lijepo za reći, da ne govore ništa oni nisu odustajali. Jedan od dječaka rekao joj je da začepi, a onda ju je pitao zašto ima vode po licu.

- Je li se to znojiš, pitao ju je na što mu je Karen odgovorila da plače.

Video je šokirao gledatelje diljem svijeta, a oni su sada prikupili 250 tisuća dolara (oko milijun i pol kuna) kako bi ženu poslali na odmor, piše Daily Mail. Fond je pokrenut s ciljem skupljanja oko 18 tisuća kuna. Prikupljanje sredstava pokrenuto je na stranici Reddit. Jedan korisnik sve je započeo uz poruku: 'Ova žena zove se Karen Klein. Udovica je već 17 godina, otkad se rodila živi u istom gradu, a uskoro će proslaviti i 50. godišnjicu mature. Zaslužuje puno više od onog prikazanog u videu. Pokažimo joj da još uvijek ima dobrih ljudi.' Izmaltretirana Karen rekla je da su je zlostavljala normalna djeca, ali je upozorila da problemi počinju kada ih je dosta zajedno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Škola pokrenula istragu, neki se već ispričali

Škola je pokrenula istragu. Obavijestili su da su na internetu pronašli slične video zapise i da će učiniti sve da identificiraju učenike koji su uključeni. 

Neki od dječaka koji su ženu maltretirali već su se ispričali za svoje postupke, javlja Huffington post.

Wesley, jedan od njih, rekao je da mu je stvarno žao zbog svega što je napravio.

- Volio bih da se to nije dogodilo. Da je to netko napravio članovima moje obitelji, kao što su moja majka ili baka, bio bih jako ljut na ljude koji su sudjelovali u tome, rekao je.

Ispriku je uputio još jedan od dječaka, Josh, koji je rekao da je bio zgrožen kada je vidio što je napravio. Žao mu je što je bio zao i obećao je da više nikada neće nekoga tretirati na ovaj način. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag