Obavijesti

News

Komentari 29

Žena ga izbacila iz milijun $ vrijedne vile pa živi u dvorištu

Žena ga izbacila iz milijun $ vrijedne vile pa živi u dvorištu
3

SAD: Sharafata Khana (69) je supruga izbacila iz kuće jer ju je godinama maltretirao. Khan ne želi živjeti kod prijatelja niti u hotelu. Hrane ga susjedi

VIDEO

Sharafat Khan (69) iz Teksasa već šest mjeseci živi u dvorištu luksuzne vile vrijedne milijun dolara nakon što ga je žena izbacila. Shahnaz Khan (61) je tvrde prijatelji i susjedi muža izbacila iz vile u ožujku nakon svađe i to samo s odjećom koju je imao na sebi. Pozivaju vlasti da pronađu rješenje za Khana jer se boje za njegovo psihičko i fizičko stanje. 

- Slab sam, ali sam inače dobro - rekao je Khan nedavno novinarima dok je sjedio ispod palme u dvorištu. Njegova je supruga na vratima ostavila poruku na kojoj poručuje ljudima da ga ne hrane. 

- Ako ga želite nahraniti, uzmite ga k sebi. Ako želite, zadržite ga kod sebe, ali na moje imanje nemojte ništa donositi - piše u poruci. No susjedi mu svejedno nose hranu. 

- Star je i nehumano bi bilo da mu ne pomognemo - kažu susjedi. Khan kaže da je njegova supruga promijenila brave i više puta zvala policiju i tražila da ga maknu s imanja. U zadnjih šest mjeseci policija je dolazila najmanje 30 puta. No Khana ne mogu maknuti jer imanje glasi i na njega i na suprugu. Nekoliko puta je intervenirala i hitna koja bi mu ukazala pomoć, a onda bi Khan opet završio u svojem dvorištu. Khan kaže da ima dijabetes i visoki krvni tlak. Kaže i da su mu prijatelji nudili da boravi kod njih i da bi mogao boraviti i u hotelu, ali on to ne želi.

Jedan od sinova rekao je kako je majci konačno dojadilo da ju Khan psihički i fizički maltretira. Policija je također potvrdila da je Khan 2008. uhićen zbog obiteljskog nasilja. Shahnaz je već ranije tražila zabranu prilaska, a u lipnju je tražila i razvod, piše USA Today. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.