Obavijesti

Show

Komentari 16

Ninu je oduševila Viktorijina izvedba, umalo se rasplakala

Ninu je oduševila Viktorijina izvedba, umalo se rasplakala
16

Deset talentiranih natjecatelja još jednom je oduševilo žiri i publiku. Tko je od njih ovogodišnji pobjednik druge sezone showa 'Supertalent' saznat ćemo sljedeći petak

VIDEO

U finalnoj emisiji 'Supertalenta' svoje talente pokazalo je ukupno deset finalista. Osim najmlađe finalistice showa, gimnastičarke Jane Klarić koja ima samo deset godina, svoju talentiranost pokazali su Petra Antolić (25), koja ima glas poput Arethe Franklin, Antonija Barišić (19), breakdanceri Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić, plesni studio D Vision i D'N'F, gitaristica Viktorija Novosel i Skandal bend. Umijeće u sviranju harmonike pokazao je Aleksandar Olujić dok je Maja Terzić izvela točku sa svojom kujicom Nessom.

Tko je od njih ovogodišnji pobjednik druge sezone showa saznat ćemo sljedećeg petka, odnosno, 17. prosinca. Gledatelji mogu cijeli sljedeći tjedan glasovati za svog kandidata nakon čega ćemo u superfinalu dobiti novog pobjednika showa.

Na kraju showa Dubravko je rekao da ne zna koja mu je točka bila bolja. Posebno je izdvojio tri pjevačke dive jer su dominirale, a otkrio je da mu je najdraža Petra Antolić. Nina je rekla da joj je teško izdvojiti favorita. Iako nije htjela otkriti svoju kandidatkinju, kako ne bi utjecala na glasove publike, priznala je da ju jedna djevojka posebno oduševila. Enis nije izdvojio nekog od kandidata već je zaključio da je ponosan što sudjeluje u projektu Supertalenta.

Prvakinja Zagreba u ritmičkoj gimnastici

Jana Klarić (10) ritmičkom gimnastikom bavi se od četvrte godine, a žiri je i ovaj put oduševila svojom izvedbom. Enis joj je rekao da je bila fantastična te se našalio da je vjerojatno odrasla u nekoj maloj sobici u kojoj se morala tako kretati. Enisa je posebno oduševila koreografija, a  Nina je rekla da joj čestita i da je bila prekrasna.

- Koreografija je plus deset, stajling, sve. Večeras si bila savršena - rekla je Nina.

Dubravko je komentirao da je bila dražesna i da njezino lice plijeni pozornost jednako kao i ples. Jana je otkrila da je za nastup vježbala oko dva dana. 

'Pojma nemaš kako dobro pjevaš'

Žiri se ustao na noge nakon što je Petra Antolić (25) izvela pjesmu Ette James. Dubravko je rekao da je počašćen što on prvi može komentirati njezin nastup.

- Bilo je savršeno, u malo drugačijem svjetlu. Ti već jesi to što treba i presretni smo što imamo ovakvu pjevačicu koja se natječe. Danas mi se posebno svidio prekrasan outfit i to što je bend uživo svirao - rekao je Dubravko.

Nina joj je rekla da izgleda odlično.

- Ti već jesi glazbenica koja plijeni svojim pjevanjem, bez greške si u svakom svom nastupu. Ponosim se tobom i jedva čekam tvoj koncert, bit ću u prvom redu - rekla je Nina.

Enes je komentirao da nema pojma kako dobro pjeva. Naravno da tebi novac nije bitan, rekao joj je Enis dok mu je Petra odgovorila da je bitan i zapitala se kome nije bitan. 

Trinaest plesačica oduševilo publiku i žiri

Publika je oduševljeno pljeskala nakon plesne izvedbe grupe D Vision. Enis je rekao da je zaista uživao i da su bili fenomenalni.

- Nadam se da će glasači izaći na izbore i glasati za vas - našalio se Enis. Dubravko je rekao da imaju svoj prepoznatljiv stil, a Nina se složila s njim.

- Ja mislim da ste nadmašili sve plesače koje smo imali u prvoj sezoni i da ste sjajni - rekla je Nina.

'Šteta se ne opustiti uz vašu muziku'

Pulska braća Almedin i Burhan Huseini još jednom su oduševili svojim drum showom, odnosno, nastupom kako ga oni nazivaju. Nakon energičnog nastupa publika i žiri su im oduševljeno pljeskali.

Jedan od članova Skandal benda pohvalio je Enisovu frizuru, a drugi Nininu na što im se ona zahvalila. Dubravko je rekao da su danas imali bolju točku nego u polufinalu i bolju energiju.

- Improvizacija je danas bila fenomenalna - rekao je Merlić.

Nina je rekla kako će ona gatati te da misli da bi mogli pobijediti, a najviše joj se svidjelo to što su ostali dosljedni sebi.

- Vi ste izvor ritma. Šteta se ne opustiti uz vašu muziku, nastavite tako i dalje i mi smo uz vas - rekao je Enis.

Maja i njezina vjerna kujica Nessa

- Oduševila me sve bolja suradnja čovjeka i psa. Sviđa mi se - komentirao je tim riječima Dubravko Merlić nastup Maje terzić (19) i njezinog psa Nesse.

Nina je kroz smijeh rekla da joj je  Nessa bila jako smiješna i da joj se jako svidio njihov nastup.

- Bilo je jako lijepo, nadam se da će gledatelji glasati za vas - komentirao je Bešlagić.

Viktorija umalo rasplakala Ninu

- Da imam pun kamion ruža dala bih joj večeras - komentirala je nastup Viktorije Novosel (21) Nina Badrić koju je njezina izvedba umalo rasplakala.  Pjevačica je rekla da nema riječi kojima bi komentirala njezin nastup koji ju je dotaknuo.

- Ne pjevaš ti nego tvoja duša - rekla joj je Nina.

Dubravko je rekao da je bila savršena te ujedno veliko iznenađenje zbog toga što je izabrala tešku pjesmu zbog čega zaslužuje divljenje.

- Vidi se da uživaš i da si unijela sebe u pjesmu. Predivna si i cijenim način na koji se baviš muzikom i to što sviraš po haustorima i gradu - komentirao je Enis. Dodao je da je predivno to što je nastupila te opravdala svoj ulazak u finale. 

'Slušao sam i boljih glazbenika što se tiče harmonike, ali kupio si publiku'

Sviranje harmonike Aleksandra Olujića (21) nije se baš posebno dojmilo Enisa Bešlagića.

- Lagao bih kad bi rekao da nisam slušao boljih glazbenika što se tiče harmonike. Ali, si kupio publiku i zato ti skidam  kapu. Mislim da će te David Guetta uzeti da radite zajedno - našalio se Enis Bešlagić.

Dodao je kako se vidi da je publika uživala u njegovoj svirci te da je zbog toga zaslužio da bude u finalu. Nina je rekla da joj se više dojmio nego u prošloj emisiji te da mu čestita od srca.

Dubravko je zamolio Aleksandra da nešto malo odsvira desnom rukom. Harmonikaša su voditelji pitali da li je nakon sudjelovanja u showu dobio povišicu na poslu. Šef se javio iz publike, na što su Bitorajac i Mešin kroz šalu zaključili da će biti povišice. 

'Ponosni smo što u showu imamo plesače poput vas'

Splitska plesna skupina D'N'F dočarala je pravu 'božićnu čaroliju' svojom izvedbom uz nekoliko božićnih pjesmama. Enis im je čestitao na izvedbi.

- Rekao bih da niste samo plesači nego ste i glumci - rekao je glumac. Dubravko je rekao da su bili supergenijalni s čime se složila i Nina.

- Genijalna koreografija. Ponosim se što su u ovakvom showu plesači poput vas. Sve pohvale - rekla je pjevačica. Jedan od članova plesnog osmerca zahvalio se navijačima i učiteljima jer su ih zbog showa pustili s nastave. 

'Izabrali ste teži put, ali molim vas ostanite svoji'

Enis je nastup plesnog dua Kristijana Skočića i Kristijana Mihalića prokomentirao riječima da su imali fantastičan uvod u koreografiju koja je bila jako maštovita.

- Jako duhovito rješenje za tako malo vremena. Predivni ste i imate odličnu publiku - rekao je Enis.

Nina je rekla da su izabrali teži put te da će im s takvim načinom biti teže da nešto postignu.

- Mladi se danas više identificiraju s lakšim zvukovima, ali molim vas ostanite svoji. Predivni ste - rekla je Nina. Dubravko je rekao da nema ništa za dodati nakon toliko Ninih i Enisovih lijepih riječi.

'Antonija Barišić ti si šećer na kraju'

- Antonija Barišić je šećer na kraju. Ovogodišnji Supertalent je pjevački Supertalent. Ponosna sam što imamo tri dive takva tri glasa koje smo vidjeli. Želim od srca da nakon Supertalenta svaka ima veličanstvenu karijeru - komentirala je Nina Badrić nastup Antonije Barišić koja je otpjevala pjesmu Christine Aquilere.

Dodala je da misli da nije važno tko će pobijediti te da ju je bilo odlično gledati i slušati. Enis je čestitao organizatorima na predivnoj večeri i Nini zbog toga što iz srca hvali mlade pjevače koji nastupaju.

-Nadam se da se nećete pokvariti i da ćete ostati zdravi ljudi i kad se budete tim bavili tim poslom jer je to najvažnije - izjavio je Enis. Dubravku se veoma svidio njezin nastup jer su osjetili svaku njezinu emociju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu