Obavijesti

News

Komentari 214

Al-Qa'ida poziva na ubojstva, a SAD šalje marince u ambasade

Al-Qa'ida poziva na ubojstva, a SAD šalje marince u ambasade
1

Ogranak Al-Qa'ide u Jemenu pozvao je muslimane da pojačaju prosvjede i ubiju još Amerikanaca u muslimanskim zemljama. Američke vlasti razmještaju svoje snage

VIDEO

Sjedinjene Države razmještaju snage na 18 lokacija kako bi mogle odgovoriti na najnoviji razvoj događaja u muslimanskim zemljama. 

Američki ministar obrane Leon Panetta kazao je za magazin Foreign Policy kako moraju biti spremni za slučaj da se demonstracije otmu kontrolu. Nije želio iznositi pojedinosti o razmještanju snaga, ali list navodi da Pentagon razmišlja o slanju pedesetak marinaca za zaštitu veleposlanstva u Sudanu. SAD je već poslao 100 marinaca u Libiju i Jemen.

Ogranak Al-Qa'ide u Jemenu pozvao je muslimane da pojačaju prosvjede i ubiju još američkih diplomata u muslimanskim zemljama.

- Tko god naiđe na američke veleposlanike ili izaslanike treba slijediti primjer potomaka Libijaca koji su ubili američkog veleposlanika. Neka izbacivanje veleposlanstava bude korak prema oslobađanju muslimanskih zemalja od američke hegemonije - objavila je Al-Qa'ida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, neredi u arapskim zemljama izbili su nakon što je na internetu objavljen film snimljen u SAD-u koji se izruguje iz proroka Muhameda. U petak je u prosvjedima u Kairu poginuo jedan muškarac, a ozlijeđeno je 53 policajca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a