Obavijesti

News

Komentari 9

Carla, au revoir! Na scenu je stigla francuska rotvajlerica

Carla, au revoir! Na scenu je stigla francuska rotvajlerica
1

Valerie Trierweiler (47), nevjenčana žena Hollandea, neugodni nadimak stekla je nakon što je ošamarila kolegu koji je rekao nešto što je ona smatrala seksističkim

VIDEO

Postao je predsjednik, a nevjenčana supruga Françoisa Hollandea (57) i dalje nosi nadimak Rotvajler. Već iz toga je očito kako će Francuska dobiti sasvim drugačiji predsjednički par od Nicolasa Sarkozya i manekenke Carle Bruni.

Valerie Trierweiler (47) neugodni nadimak stekla je nakon što je ošamarila kolegu koji je rekao nešto što je ona smatrala seksističkim. Ova prilično borbena žena bit će i prva prva dama Francuske koja nije udana. Dva puta se razvodila, a Hollandea je upoznala radeći kao novinarka.

Iako je na glasu kao izrazito agresivna u zastupanjima svojih stavova, Triweiler je najavila kako će se ipak držati samozatajnije od Carle Bruni.

- Poštovat ću protokol, ali ću morati pronaći svoje mjesto. Nisam nikad maštala o tome da postanem prva dama. Bojim se da ne izgubim svoju slobodu - rekla je Trierweiler u intervjuu prije nedjeljnih izbora u kojima je njen nevjenčani suprug Hollande izabran za novog predsjednika Francuske. 

A neki u Francuskoj već nagađaju kako Hollande neće htjeti ostati nevjenčan dugo te da će uskoro zaprositi Rotvajlera. Ipak, s obzirom na njene strahove od gubitka samostalnosti, vjenčanje joj je vjerojatno zadnje što želi.

Za vezu Hollandea i Trierweiler saznalo se nakon što se budući francuski predsjednik rastao od Segolen Royal, također socijalističkom političarkom. S njom ima četvero djece. Bili su u braku 30 godina, a Royal je 2007. izgubila od Sarkozya na predsjedničkim izborima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.