Obavijesti

News

Komentari 35

Kriva za ubojstvo: Štiklom je izudarala dečka po licu i glavi

Kriva za ubojstvo: Štiklom je izudarala dečka  po licu i glavi
4

SAD: Ana Trujillo ubila je svog partnera tijekom svađe u lipnju prošle godine. Pao je na pod, a ona sjela na njega i štiklom od 12 cm udarila ga 25 puta po licu i glavi

VIDEO

Ana Trujillo u utorak je osuđena za ubojstvo svog dečka kojeg je na smrt izbola štiklom , udarivši ga barem 25 puta u lice i glavu. Prijeti joj doživotni zatvor , javlja Fox News. Tijekom izricanja presude nije pokazivala emocije.

Odvjetnik: Bila je žrtva obiteljskog nasilja

Obrana je tvrdila da tužiteljstvo nije uspjelo dokazati postojanje motiva za ubojstvo te da je Trujillo bila žrtva obiteljskog nasilja.

Svog partnera, 59-godišnjeg Alfa Stefana Anderssona, petom visokom 12 centimetara ubila je tijekom svađe u lipnju prošle godine u stanu u Houstonu. Kada je policija došla uhititi Trujillo, otvorila im je vrata krvavih ruku i odjeće , dok je njezin partner ležao u hodniku sa štiklom na licu.

Taksist: Bila je ljuta i derala se na njega

Taksist koji je par prije ubojstva vozio doma rekao je da je bila ljuta i derala se na partnera. Tužitelji tvrde da se svađa nastavila kada su ušli u kuću, a tijekom sukoba Andersson je ozlijeđen i pao je na leđa . Trujillo je sjela na njega kako ne bi ustao i više puta ga u lice i glavu udarila svojom štiklom.

Pokretanje videa...

REUTERS/PIXSELL VIDEO

Štikla na suđenju kao dokaz

Na suđenju je prikazan i video zapis policijskog ispitivanja, tijekom kojeg je Ana rekla da je Andersson postao bijesan misleći da će ga ona ostaviti. Napao ju je, a ona je, rekla je, iskoristila jedino oružje koje je imala na raspolaganju - svoju cipelu. Istražiteljima je rekla da ga je udarila nekoliko puta i da nije shvatila da ga je ozlijedila dok nije vidjela krv na podu .

Na sudu su kao dokaz pokazali oružje kojim je Trujillo ubila dečka, odnosno njenu štiklu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.