Obavijesti

News

Komentari 55

Manekenka se predala policiji: Dečka ubila pucnjem u glavu?

Manekenka se predala policiji: Dečka ubila pucnjem u glavu?
3

Mayka Marica Kukučova (24) koju španjolska policija sumnjiči da je ubila bivšeg dečka britanskog milijunaša (48) se predala policiji u Slovačkoj. Sad čeka izručenje

VIDEO

Manekenka Mayka Marica Kukučova (24) koju španjolska policija sumnjiči da je ubila bivšeg dečka britanskog milijunaša Andrewa Busha (48) se u ponedjeljak predala policiji u Slovačkoj, piše Bild. 

Kukučova je, podsjetimo, pobjegla iz Španjolske čija je policija za njom raspisala tjeralicu. U ponedjeljak se predala policiji u malom mjestu Nova Bošaca u Slovačkoj. Odmah je završila u zatvoru. Vjerojatno će je izručiti Španjolskoj. 

Zamijenio je mlađom

Bush i Kukučova su bili u vezi, prekinuli su a onda se Bush mjesec dana nakon prekida zaljubio u mladu rusku studenticu Mariju (20). Marija je ispričala novinarima da su se upoznali u kafići u Bristolu. 

- To je bila sudbina. Ponekad upoznaš muškarca i znaš da je on taj. Imali smo planove za budućnost, no to je sada sve propalo - kaže Marija. 

Dočekala ih je u pidžami

Bush i nova djevojka su zajedno otišli na odmor u Španjolsku kako bi tamo proslavili pet mjeseci veze. U vili, odjevena u pidžamu ih je dočekala Mayka. Navodno je bila u spavaćoj sobi i prva ju je vidjela Marija.  

- Kad sam ju vidjela pobjegla sam van i zaključala se u autu. Nisam htjela nikakvu dramu - rekla je Marija. Kaže kako joj je kći Andrewa Busha ispričala da Slovakinja zna biti jako ljubomorna.  

- Andrew je izašao van i počeo mi govoriti da se smirim i da je sve u redu te da će luđakinju izbaciti iz kuće - kaže Marija. Nakon toga su se čula tri pucnja. Mayka je, tvrdi Marija, izašla iz vile s oružjem u ruci i počela je udarati po vozilu u kojem je ona bila.

Živi s njegovom bivšom suprugom

- Vikala je da izađem iz auta. Izašla sam, a onda je ona sjela u auto i pobjegla. Nazvala sam policiju - kaže Marija. Došli su i vatrogasci koji su njezinog dečka našli u lokvi krvi. Policija je kasnije našla i napušteni auto u kojem je Slovakinja pobjegla. Marija trenutno živi s bivšom suprugom ubijenog Andrewa i njegovom kćerkom.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...