Obavijesti

News

Komentari 58

Metlom i ljutom kobasicom seksualno zlostavljali kolegu

Metlom i ljutom kobasicom seksualno zlostavljali kolegu
6

PAKLENA INICIJACIJA: Petorica muškaraca seksualno su zlostavljali mladića koji je tek pristupio u njihovo dobrovoljno vatrogasno društvo, a djevojka je sve snimala

VIDEO

Dobrovoljni vatrogasci iz Teksasa osumnjičeni su da su svog novog kolegu silovali metlom, a zatim i ljutom kobasicom. Petorica mladića osumnjičeni su za seksualno zlostavljanje, a jedina djevojka među zlostavljačima uhićena je jer je sve snimila mobitelom.

Na snimci se čuju zlostavljači kako se glasno smiju i viču od uzbuđenja dok su držali žrtvu nagnutu preko kauča. Prvo su ga pokušali silovati metlom, ali onda je jedan od njih dobio ideju. 

- Imam nešto bolje - kazao je jedan od zlostavljača, policija još nije utvrdila koji, te je donio ljutu kobasicu .

Alec Chase Miller (28), Casey Joe Stafford (30), Keith Edward Wisakowsky (26), Preston Thomas Peyrot (19), Blake Jerold Tucker (19) te Brittany Leanne Parten (23) nesretnog su mladića zlostavljali 20. siječnja, a on je to prijavio tek prošlog tjedna. 

Istražitelj zadužen za slučaj kaže da se vjerojatno radilo o nekoj vrsti bolesne inicijacije jer je zlostavljani mladić bio novi u dobrovoljnom vatrogasnom društvu u gradu Waxahachie, javlja the Dallas Morning News

Nakon što su ga seksualno napastovali mladić je otišao u toalet i povratio pa se otišao otuširati, a za to vrijeme zlostavljači su mu uzeli odjeću, a Tucker mu je oduzeo i ručnik kojim se ogrnuo pa je morao gol otići na parkiralište do svog auta u kojem je imao kratke hlače. 

Zlostavljači su uhićeni u ponedjeljak, a u četvrtak su svi osim Stafforda pušteni na slobodu uz jamčevinu od 75.000 dolara.

Istraga je još u tijeku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"