Obavijesti

News

Komentari 170

"Noć vještica" nije bezazleni karneval, to je predvorje pakla

"Noć vještica" nije bezazleni karneval, to je predvorje pakla
1

Na međunarodnoj konvenciji egzorcista, na kojoj se okupilo oko 300 egzorcista iz cijelog svijeta, papa Franjo poručio je da ''opsjednutima trebaju pružiti puno ljubavi''

VIDEO

Vi pomažete onima koji pate zbog đavoljeg utjecaja. Crkva takve ljude želi primiti i pomoći im, rekao je papa Franjo na konvenciji na kojoj je bilo tristotinjak egzorcista iz cijelog svijeta.

- Mnogi tvrde da je Noć vještica bezazleni karneval, no istina je puno mračnija. To je predvorje pakla i uvijek je više zahtjeva za egzorcizmom u to vrijeme - rekao je glasnogovornik međunarodne udruge egzorcista Valter Cascioli.

- Vi koji se bavite ovim poslom, opsjednutima pružite puno ljubavi. To je najvažnije - poručio im je papa Franjo, koji je i sam prošle godine odradio nešto što su mnogi nazvali egzorcističkim obredom.

Vjernika u kolicima, koji je tvrdio da je opsjednut, primio je za glavu i pokušao iz njega istjerati đavla. No Vatikan je opovrgnuo da je to bio pravi egzorcistički obred, a muškarac je rekao da ga Papa nije izliječio. No navodno je, nakon što ga je Franjo dotaknuo, ponovno prohodao.

"Nisam egzorcist, samo pomažem"

Na rimskoj konvenciji bio je i poznati zadarski egzorcist Milivoj Bolobanić koji je 30 godina istjerivao vraga iz ljudi. Iako je tvrdio da nije egzorcist, od Crkve je dobio dopuštenje da obavlja takve obrede.

- Samo sam želio pomagati ljudima i to ću nastaviti raditi - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.