Obavijesti

News

Komentari 81

Novi teroristički napad prijeti BiH: 'Imamo takvu informaciju'

Novi teroristički napad prijeti BiH: 'Imamo takvu informaciju'
1

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić rekao je u subotu da su od jedne partnerske službe iz regije dobili podatak o mogućnosti novog terorističkog napada

VIDEO

Dobili smo određenu informaciju od jedne partnerske službe iz regije da postoje indicije i obavještajni podatak o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH - rekao je u subotu navečer Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH, javlja Klix.ba.

Mektić je za banjalučku Alternativnu televiziju rekao da su sve sigurnosne agencije u BiH ozbiljnije shvatile i reagirale na ovu informaciju, što će, kako kaže,  doprinijeti njezinom rasvjetljavanju.

Prema njegovim riječima, poduzeli su sve mjere vezane za sigurnost prema objektu za koji je postojala određena informacija da bi mogao biti predmet napada.

Imali su informaciju i prije napada na Zvornik

Mektić je rekao da je nekoliko dana prije terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku postojala određena informacija koja je podijeljena svim sigurnosnim agencijama u BiH, a ukazivala je na činjenicu da bi mogao biti izvršen određeni teroristički napad.

On je ocijenio da bi bilo neophodno da svaka sigurnosna agencija u BiH u okviru svojih poslova i nadležnosti napravi analizu kako su i na koji način postupali s tim podatkom i jesu li poduzeli sve mjere kako bi spriječile napad u Zvorniku.

'Nadam se da smo iz napada u Zvorniku izvukli pouku'

- Nadam se da smo iz svega toga posljednji put svi izvukli pouku. Nakon terorističkog napada u Zvorniku vidio sam da sve sigurnosne agencije u BiH izražavaju punu opredijeljenost u vezi sa svim oblicima suradnje kada je u pitanju borba protiv terorizma u BiH - rekao je Mektić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.