Obavijesti

News

Komentari 26

Obitelji stradalih onemoćale od tuge: Urušio nam se svijet...

Obitelji stradalih onemoćale od tuge: Urušio nam se svijet...
12

I dok Lufthansa još taji identitete članova osoblja, članovi obitelji poginulih putnika još ne mogu vjerovati da njihovih najdražih više nema. Ne mogu se pomiriti s tim

VIDEO

U zrakoplovu Germanwingsa koji je pao u utorak u francuskim Alpama bilo je 144 putnika i šest članova posade. I dok Lufthansa još taji identitete članova osoblja, članovi obitelji poginulih putnika još ne mogu vjerovati da njihovih najdražih više nema. 

O poginulim Amerikankama Yvonne Selke i njezinoj kćeri Emily, obitelj i kolege imaju samo riječi hvale. 

- Izgubili smo dvije predivne i brižne osobe koje su toliko značile mnogima - objavila je njihova obitelj i zamolila za privatnost. Od Yvone i Emily oprostili su se i kolege s posla i fakulteta kojima će jako nedostajati. 

Obitelj Martyna Matthewsa (50), poduzetnika iz Velike Britanije koji je u Njemačku putovao, vjeruje se, na poslovni put shrvana je gubitkom. Njegova supruga Sharon i djeca Jade i Nathan zamolili su za privatnost u ovim teškim trenucima.

REUTERS/PIXSELL

- U trenutku kada sam čuo za nesreću provjerio sam i vidio da su bila tri leta, ali on je bio na tom užasnom letu i od tada moj se svijet srušio - kazao je Robert Baum, otac Eyala Bauma (39), Izraelca koji je živio u Njemačkoj. 

Među poginulima su i australska medicinska sestra Carol Friday (68) te njezin sin Greig (29), inženjer koji se planirao preseliti u Francusku i podučavati engleski jezik, prenosi NBC

- Naša obitelj je još u velikoj nevjerici i onemoćala od tuge. Zauvijek će biti u našim srcima, snovima i sjećanjima - objavila je njihova obitelj. 

- Bio je najbolji sin, moj cijeli svijet - kazala je Britanka Carol Bramley shrvana majka Andrewa Bramleya (28), studenta Paula koji se vraćao s odmora u Barceloni. 

REUTERS/PIXSELL

Glazbenica Gabriela Maumus (28) i njezin dečko Gabriel Greco (28) iz Argentine su u Europi bili na odmoru. Shrvani Gabrielin otac kazao je da je njihova obitelj sada uništena.

- Sjećat ću je se kao mojeg žarkog sunca svakog jutra, tako je ona meni govorila - kazala je Gladys Fazo koja još ne može vjerovati da je njezina kći, instruktorica joge Daniela Ayon, mrtva.

Shrvane su i obitelji Španjolke Marine Bandres (37) koja je letjela sa svojim malim sinom te njezine sunarodnjakinje Ariadne Falguere, ali i španjolska obitelj koja je izgubila tri generacije žena unuku, majku i baku. 

Među preminulima su Meksikanka Dora Isela te Japanac Junichi Sato (42) i Marina Bandrés López-Belio i njezin sedmomjesečni sin, bračni par porijeklom iz BiH Ehret i Emira Smailagić, ali i cijeli razred iz Njemačke te dvoje vrhunskih opernih pjevača Maria Radner i Oleg Bryjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.