Obavijesti

News

Komentari 49

Policija objavila video kretanja otmičara male Maše u Srbiji

Policija objavila video kretanja otmičara male Maše u Srbiji
4

Nadzorne kamere su snimile bijeg otmičara cestom Beograd-Zagreb i probijanje rampe na naplatnoj kućici kod Šimanovca. Policija ih je ubrzo sustigla i uhitila

VIDEO

Srpska policija objavila je video koji pokazuje kako su se otmičari male Maše, koju je muškarac zgrabio iz majčinih ruku usred bijela dana u Beogradu, kretali kroz Srbiju. 

Francuski državljani, supružnici otmičari, Sebastijan Branshi (46) i Gorin Branshi (50) te njihova kćer Kristel (26) u Srbiju su iz Rumunjske ušli 12. ožujka na graničnom prijelazu Vatin kod Vršca, javlja Blic, tada su ih i prvi put snimile kamere. 

Jedan dan proveli su u Pančevu, a prespavali su u svom autu. Idućeg su dana došli u Beograd gdje su oko podne u naselju Braće Jerković istrgnuli djevojčicu majci iz ruku i pobjegli s njom. 

Nadzorne kamere su snimile i njihov bijeg autocestom Beograd-Zagreb i probijanje rampe na naplatnoj kućici kod Šimanovca. Policija ih je ubrzo sustigla i uhitila.

Podsjetimo, otmičar je usred dana u Beogradu prišao ženi s leđa, srušio ju na asfalt i oteo djevojčicu iz majčinog naručja. Potom ju je ubacio u BMW, gdje su ga čekale dvije žene i svi zajedno su pobjegli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca