Obavijesti

News

Komentari 17

Slonica je pobjegla iz cirkusa: Naletjela na pješaka i ubila ga

Slonica je pobjegla iz cirkusa: Naletjela na pješaka i ubila ga
1

Njemačka: Baby (34) je pobjegla u 5 sati ujutro te je 100 metara dalje na igralištu naletjela na muškarca. On je, kao i svakog dana, skupljao limenke i plastične boce

VIDEO

Slonica je pobjegla iz cirkusa u njemačkom gradu Buchenu u subotu i ubila je pješaka (65), piše Bild. Baby (34) je pobjegla u pet sati ujutro te je 100 metara dalje na igralištu naletjela na muškarca.

On je, kao i svakog dana skupljao limenke i plastične boce. Slonica ga je napala iz nepoznatog razloga. Dvoje svjedoka je vidjelo napad i pozvali su policiju. Kada se muškarac nije vratio kući, njegova je supruga krenula u potragu za njim. Uskoro je vidjela policiju. 

U međuvremenu su došli zaposlenici cirkusa koji su slonicu umirili i odveli. Slonica je muškarca teško ozlijedila i kasnije je umro. 

Slonicu je netko namjerno pustio?

Šator slonice nije oštećen, kažu u policiji pa se sumnja da je možda netko ušao u cirkus i namjerno pustio slonicu. Ona je prije nekoliko dana šetala gradom u pratnji čuvara kao reklama za cirkus "Luna". 

Cirkus je od ranije poznat po tome da ne drži životinje u skladu s pravilima. Godine 2010. je slon Benjamin ozlijedio muškarca, ali istraga tada nije pokrenuta jer se muškarac sam progurao iza ograde kako bi došao do životinje. Isti je slon 2013. surlom lakše ozlijedio dječaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca