Obavijesti

News

Komentari 138

Stiže im 'najstrašnija' snježna oluja: 'Spremite se za najgore'

Stiže im 'najstrašnija' snježna oluja: 'Spremite se za najgore'
7

New York u strahu: Snijeg će početi padati u ponedjeljak ujutro, a do kraja dana i u utorak moglo bi biti dramatično. Neki će sigurno ostati bez struje, otkazat će letove

VIDEO

Ovo bi mogla biti najstrašnija oluja koja je ikada pogodila New York , rekao je gradonačelnik Bill de Blasio (53) . Naime, u ponedjeljak navečer po lokalnom vremenu u New York stiže nevrijeme koje može donijeti i do 90 centimetara snijega , javlja USA Today.

- Promijenite svoje planove - pozvao je gradonačelnik svoje sugrađane. Za dijelove New Yorka i Bostona meteorolozi su izdali posebno upozorenje.

Pokretanje videa...

24sata 00:31

- New York je dosad preživio strašne snježne oluje, ali danas budite spremni na najgore - rekao je Bill de Blasio.

Zbog straha od oluje već su 'opustošili' trgovine

Snijeg bi trebao početi padati u ponedjeljak ujutro po lokalnom vremenu, a do navečer i posebno u utorak ujutro moglo bi postati dramatično . U ponedjeljak će škole biti otvorene, no vjerojatno će puno letova biti otkazano. Smeće se neće odvoziti.

Stanovnici New Yorka bi u ponedjeljak što ranije trebali izaći iz svojih domova da što prije obave što imaju i vrate se kućama. Postoji strah od prometnog kaosa te da će mnoga domaćinstva ostati bez struje . U strahu pred olujom stanovnici New Yorka već su "opustošili" trgovine.

Upozorenje vrijedi za cijelu Istočnu obalu i za Kanadu

Temperatura će biti oko minus dva stupnja Celzija. U srijedu bi trebalo biti sunčano, ali hladno. Upozorenje od snježne oluje nije izdano samo za New York nego za cijelu Istočnu obalu kao i za Kanadu . Puhat će i jak vjetar i mogući su uragani.

Takve se oluje nazivaju "Nor'easter" i nisu neuobičajene zimi. Prošle zime ih je bilo više, no bile su uglavnom blage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.