Obavijesti

News

Komentari 27

Sudar helikoptera: Među deset poginulih i francuski olimpijci

Sudar helikoptera: Među deset poginulih i  francuski olimpijci
5

Dva helikoptera sudarila su se u letu u Argentini u ponedjeljak. Svih osam putnika i dva pilota iz obje letjelice su poginuli. Išli su snimati reality show 'Dropped'

VIDEO

Dva helikoptera sudarila su se u letu u sjevernoj Argentini u ponedjeljak. Svih osam putnika i dva pilota iz obje letjelice su poginuli, a među stradalima su i nagrađivani francuski olimpijci Camille Muffat (25), Alexis Vastine (28) i Florence Arthaud (57), prenosi BBC . I ostali putnici u helikopterima bili su Francuzi, a oba pilota su Argentinci.

Helikopteri su ih vozili u zabačeni dio Argentine gdje su trebali snimati reality show ' Dropped ' (Izbačeni), u kojem izbace dvije ekipe slavnih ljudi na neka od najnepristupačnijih mjesta na svijetu te oni moraju naći način da prežive i vrate se u civilizaciju. Zbog tragedije producenti su najavili kako će odgoditi snimanje showa te da su ostatak ekipe koja je trebala snimati poslali kućama.

Pokretanje videa...

24sata 00:23

Nesreća se dogodila u pokrajini La Rioja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došlo je do eksplozije, mora da su se sudarili. Točan uzrok će utvrditi istražitelji - izjavio je Cesar Angulo, šef sigurnosti za argentinsku pokrajinu La Rioja, javlja Telegraph .

Vrijeme je bilo povoljno i uzroci nesreće za sada nisu poznati, dodao je Angulo. Jedan helikopter pripadao je lokalnoj vladi, a drugi je bio policijski.

Stradali su ugledni sportaši

Florence Arthaud je bila ugledna jedriličarka s brojnim medaljama. Izborila se za svoje mjesto u pretežno muškom sportu. Osvojila je i prestižnu solo utrku Route du Rhum 1990.

Pokretanje videa...

24sata 00:42

Alexis Vastine bio je nagrađivani boksač . Na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. osvojio je broncu u superlakoj kategoriji.

Camille Muffat bila je profesionalna plivačica , osvojila je čak tri medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., a jedna od njih bila je i zlato u disciplini 400 metara slobodno.

Ostali natjecatelji koji su trebali sudjelovati u showu su plivač Alain Bernard , biciklist Jeannie Longo , nogometaš Sylvain Wiltord , snowboarder Anne-Flore Marxer i klizač Philippe Candeloro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a